12.03.2012

Basil Lemon


Photos: ladybird
Akkurat nå har jeg dilla på lukten av urter. Spesielt basilikum og mynte. Derfor passer det meg bra at Korres har noen herlige produkter med lukt av basilikum og sitron, en helt fantastisk kombinasjon. Har allerede brukt opp en tube med skrubb og en liten dusjgele. 
Korres produktene er økologiske og frie for alt det tullballet vi ikke vil ha i kosmetikken vår. Dessuten lukter de helt himmelsk, og akkurat nå er Basilikum og Sitron storfavoritten.
I Norge kan man kjøre Korres på Vita og på en rekke flyplasser, og her nede i Spania finner man Korres på mange apotek.

I have a huge crush on the smell of herbs. Especially basil and mint. Right now I'm head over heels for these Basil&Lemon products from Korres. They smell fresh and perfect for spring. I've allready finished one tube of this scrub and one small shower gel. Need to pop by the pfarmacy to get some more!

2 kommentarer :

Nanne sa...

Har ikke prøvd noen av kroppsproduktene til Korres ennå, men dagkremen jeg bruker nå, er faktisk derfra:) Den gjør jobben sin, men jeg har ikke helt vent meg til lukta ennå, den er ganske "urtete";)Men det er selvsagt en fordel at den er økologisk, da!

Ladybird sa...

Nanne: Da kan jeg ikke annet enn å anbefale deg å teste ut kroppsproduktene! Jeg har foreløpig bare prøvd de, og en ansiktsmaske :)) Jeg synes stort sett at alle produktene lukter veldig deilig, også er det noen få jeg ikke klarer lukten på :) Hipp hipp hurra for økologisk ;)