08.03.2012

Yogi

Photos: ladybird
Jeg trodde at det skulle være en smal sak å kjøpe seg en yogamatte her nede. Men det var det visst ikke! I hver eneste sportsbutikk jeg besøkte og spurte etter yogamatte så trakk de smilende frem det vi hjemme i Norge ville kalt et liggeunderlag. Av typen vi hadde med oss på tur på barneskolen. Så da var det bare å smile og takke nei, og prøve neste sportsbutikk. Men jeg fant aldri noe yogamatte, så jeg måtte ty til iHerb igjen. Kjøpte en sticky yogamatte fra HuggerMugger, så man slipper å gli rundt på matta når det blir varmere. Kjøpte også med en rensespray fra Rebel Green - økovennlig og med aromatisk duft av rosa grapefrukt, bergamott og lavendel.
(Første gang du handler på iHerb? Bruk koden min, AKE836 og få $5 i avslag. Jeg fikk akkurat en fin beskjed fra en leser som handlet på iHerb med koden min og kunne informere om at man får $8 i avslag på første kjøp, tilbudet gjelder ut mars!)
Har ganske dilla på yoga i disse dager, så del gjerne gode yogatips og yogablogger med meg!

I never thought buying a yogamath should be such a problem. I went from store to store here in Alicante, and np yogamaths. Or at least not what I call a yogamath, they only had these mats that I used to sleep on when tenting as a child. Si, finally I ended up buying a HuggerMugger math from iHerb. I also got this yogamath cleansing spray from Rebel Green - it's eco friendly and aromatic. Smells lovely of pink grapefruit, bergamot and lavender. Mmmm...
(Get a $5 discount at your first buy at iHerb using my code: AKE 836)

4 kommentarer :

Lene sa...

Hei, jeg kjøpte akkurat det samme som deg med koden din, og fikk 8$ rabatt, det gjelder ut mars. Bare i tilfelle andre også er sugne. Da kommer matte+spray under 200 :)

Ladybird sa...

Lene: Det er jo supert! $8 hjelper jo veldig på, og da slipper dere tollen i Norge! takk for at du sier fra :)

Håper du blir like fornøyd som meg. Matten er veldig behagelig, liker at den er litt sticky, da får man bedre feste i en del stillinger. :)

Åpent hus sa...

takk for tips!

Ladybird sa...

Åpent hus: bare hyggelig, slike gode kupp er til for å deles! :)