06.06.2012

Green

Photo: ladybird
Når det blir varmere i lufta så glemmer jeg helt av å spise, det er akkurat som om matlysten blir borte på sommeren. Da er smoothies geniale. I dag testet jeg en ny kombinasjon som viste seg å være overraskende god - sitron, mango og brokkoli. Prøv det!

Todays fresh juice was a resualt of what was left in the fridge. Lemon, mango and broccoli - superfresh!

8 kommentarer :

Hege A sa...

Mmmm, så deilig! Sitter her i dette øyeblikk med en grønn juice selv med epler, brokkoli, spinat, selleri, gulrot, sitron, paprika og ingefær. Veldig god - faktisk ;)
Kjøpte meg juicemaskin for en uke siden, og er såååå fornøyd!!!!

MEN: leste at du for litt siden hadde en detox uke med ulike juicer/smoothies. kunne tenke meg å teste det selv. Hvordan går man frem for å vite hva man skal ha i løpet av en dag? gjorde du det sammen med en trener? finnes det en side som kan komme med forslag i løpet av dagen? Jeg har veldig lyst til å teste det, men vil ikke gjøre det feil hvis du skjønner.

Ha en strålende dag videre!! Jeg koser meg med juicen.. (Kommer til å gå bananas i sommer!!).

Luisa sa...

Nam! Skal virkelig bli flinkere å ha grønnsaker i smoothiene :)

Girl living in Oslo sa...

min matlyst blir også borte :)

Du er ikke alene

Lin sa...

Takk for ennå mer innspirasjon innen det helsebringende hjørnet! Det kommer godt med! :)

Inger sa...

Næmmen! har du sett! villa Ladybird :) http://www.archdaily.com/242459/villa-ladybird-johan-sundberg/

Hege A sa...

prøver igjen jeg:
leste at du for litt siden hadde en detox uke med ulike juicer/smoothies. kunne tenke meg å teste det selv. Hvordan går man frem for å vite hva man skal ha i løpet av en dag? gjorde du det sammen med en trener? finnes det en side som kan komme med forslag i løpet av dagen? Jeg har veldig lyst til å teste det, men vil ikke gjøre det feil hvis du skjønner.

Ladybird sa...

HegeA: man får helt dilla i begynnelsen, jeg tror jeg levde på juice i to uker etter å ha kjøpt juicer! ;)) Skal prøve å fortsette å poste nye favoritter, det er uendelige mange muligheter og deilig med litt inspo. Kan du ikke sende meg en mail på ladybirdsnest@hotmail.com så skal jeg fortelle litt mer om min detox. Jeg har ikke kompetanse til å rådgi, men jeg kan fortelle deg hva jeg syntes fungerte for meg ;)

Ladybird sa...

Luisa: Det er veldig smart, litt bedre for kroppen hvos man drikker mye juice :) Finnes jo så mange utrolig gode grønnsaksjuicer!!

Girl Living in Oslo: Da er det ekstra kjekt med smoothies og ferske juicer, så får man heller proppe disse med masse næring ;))

Lin: bare hyggelig :) det kommer nok enda litt mer av det herfra ;))

Inger: ohhhhhhh har du sett! :))) Jeg kunne lett ha tilbragt sommeren der ja ;))