24.06.2012

Oslove - en kjærlighetserklæring til hovedstaden

Photo: ladybird

Jeg har en fin liten samling med fargerike Oslove armbånd liggende her. Og den tenkte jeg og dele med en av dere. Oslove selges gjennom denne nettsiden og inntektene går til Røde Kors. Har et par på meg i skrivende stund, digger hvordan de fresher opp sommerantrekket og går sammen med all den fargerike armcandyen min.

Legg igjen en kommentar under denne posten eller send meg en mail på ladybirdsnest@hotmail.com og fortell meg hvorfor du elsker Oslo! merk mailen Oslove.

Ha en fantastisk søndag!

10 kommentarer :

Anonym sa...

OSLO er en helt fantastisk by full av masse spennende mennesker!!!
I Oslo han jeg være med selv!
Elsker bloggen din, takk for at du deler så mye bra med oss!!!

Mvh Selma

Marie sa...

Vel det er vanskelig å velge en grunn til at jeg elsker Oslo. Menneskene, minner og venner. Jeg er selv vokst opp litt utenfor Oslo, og jeg husker godt min første tur dit. Stå på Slottsplassen, gå nedover Karl Johan med en krones is i hånden. Det var en helt annen verden en jeg var vant til. Nå skal det jo sies at jeg var 5 år da.

Men jeg smiler fortsatt hver gang jeg går av toget på Oslo S.

Mvh Marie (marie.jacobsen@live.no)

Anonym sa...

Jeg elsker Oslo fordi jeg har min beste venninne der :) Også fordi det er et bra kulturliv der :) Elin

anita_senorita sa...

Bare 20min unna der jeg er vokst opp, det er masse fine bygninger der. En veldig koselig by, passe stor. Nå som jeg bor 5timer unna så er det ekstra koselig å ta en tur inn til Oslo hver gang jeg er på hjemstedet mitt :)

Janne sa...

Aaaah... Oslo... Er født og oppvokst i denne byen og elsker den.

Det jeg kanskje liker aller best som jeg vet også veldig mange andre liker er at det er så kort mellom byen og marka. Man kan få begge deler med en 1/2 times mellomrom, og det er så godt. I tillegg liker jeg at byen er akkurat stor nok til og bli litt borte, men at den alikevel ikke er for stor slik at den har sin personlighet!

Anonym sa...

Jeg elsker å være i Oslo på grünerløkka hos verdens beste lillesøster. Reiser dit på "husmorferie" en gang nå og da. Deilig å komme seg litt bort, og kunne være seg selv fult og helt. Elsker atmosfæren der, alle de kule butikkene og koselige restauranter
Ragnhild

Catrine H sa...

Oslo er stor by, men liten. Kompakt by fylt med konserter, utepils, parkkos og venner. Venner du møter på gaten og i parkene, og sykkelturer om natten. Når du har hele byen for deg selv, og aldri føler deg alene. Du kan gå overalt, og det regner nesten aldri. Jeg savner Oslo når jeg tenker på hvor mye jeg liker byen!

Frøken Barmen sa...

Det beste med Oslo er menneska som bur der. Eg er tilflytta vestlending og er van med meir inneslutta menneske. I Oslo er folk så opne og inkluderande! Eg har aldri trivast så godt nokon stad som her og kjenner veldig at sjølv om eg ikkje er fødd her er dette likevel byen min også.

(Og sjølvsagt kan ein nevne det jamt gode, stabile vêret (himmelsk for ein vestlending!), alle dei fine, ulike bydelane, tilgongen på konsertar og kulturliv, alle utdannings- og jobbhøvene her... Ein kan nemne ørten grunnar til kvifor Oslo er verdas finaste by. <3)

Vibbis sa...

Åh så fine armebånd!

Jeg elsker Oslo, rett og slett fordi det er "byen min". Er født og oppvokst her, og kunne ikke tenke meg å bo i en annen by. Her har man jo alt. Dessuten digger jeg at den er stor nok til å forsvinne, men liten nok til å gå igjennom på en shoppinglørdag : )

Oslove!

Helen Sævik sa...

Hola vakre :)

Så hyggelig! Jeg har hatt en ufrivillig pause fra nettet og er så glad for å kose meg med bloggen din igjen!
Så nå har jeg rigget meg godt tilrette med kaffi og sjokolade og oppdaterer meg på mine yndlinger ;)

Grunnen til at jeg elsker Oslo, er menneskene, våre venner her, atmosfæren, shoppingen er fin, elsker å sitte på cafe og bare se livet passere. Oslo er min favoritt (utenom Milano selvfølgelig)
Vårt Oslo har vist hele verden at vi står sammen etter 22.7, fantastisk å se samholdet og kjærligheten. Dette må vi holde fast på og ta med oss videre:)

Ønsker alle lykke til i trekningen av de fine armbåndene og kansje flyr det ett hjem til meg også, jeg krysser fingrene:)

God klem og fortsatt god sommer til deg og dine lesere:)