05.03.2013

Bliss Barcelona

 Det herligste strandbildet møtte oss i inngangen til Bliss SPA Barcelona!
I love this picture in the entrance of Blass SPA Barcelona.


Bliss SPA'ene er kjent for brownies i venteområdene. Til stor glede for meg!
I love the fact that Bliss SPA's always serve brownies!
 Essie Heaven - hvilken farge skal man velge?
 Essie Heaven - which color to pick?
 To salige sjeler med et glass cava etter massasje.
Two happy campers with cava after a great massage.
 Et stykk salig sjel.
One happy camper.
Photos: ladybird
 Har fått dilla på Bliss produktene!
Crazy after the Bliss products!

Vi er så utrolig glade for at vi valgte å bo på W Hotel. Og en av grunnene er Bliss SPA som ligger på hotellet. Etter noen dager med mye trasking rundt i Barcelona så var det utrolig deilig med massasje, manikyr og avslapning på dette lille SPA'et. For det er faktisk et ganske lite SPA, og det er en av fordelene  med det, da slipper man at det er folk overalt og stemningen blir mye mer privat og hyggelig. 

Vi vakgte en dyptgående massasje og var begge helt salige etter 75 minutters knaing og massering, da passet det utrolig godt med et glass kald cava og brownies. Brownies er nemlig fast inventar på serveringsfatene hos Bliss SPA - I like alot! Etter litt bobler og kos fikk vi begge en deilig manikyr, før vi koste oss i bassenget og saunaen. Et utrolig deilig avbrekk!

Rommene på hotellet førte også produktene til Bliss, og jeg forelsket meg raskt i alle de deilige duftene. jammen meg godt at Kicks her hjemme har begynt å få inn litt Bliss produkter!

We were sooo happy that we decided to stay at W Hotel, it really made the visit to Barcelona perfect. One of it's qualities are the Bliss SPA. After a lot of walking around the city we decided to visit the SPA for some massage and manicure. 75 minutes of deep tissue massage and a full Essie manicure, accomplished with cava and brownies made us two happy campers, smiling form ear to ear.

And I totally fell in love with the Bliss products after testing them at our hotelroom, they all smell soooo nice!2 kommentarer :

Nina sa...

Bare du skriver om Barcelona lengter jeg veldig tilbake. Vi tuslet ved stranden på lørdag og da så jeg hotellet dee bodde på. Det må jeg prøve neste gang, sjøutsikt fra hotellrommet I Like!
-Nina ( instagram nina_hviit)

Ladybird sa...

Nina: Tro meg, jeg lengter tilbake jeg og. Ser gjennom bildene og koser meg med masse gode minner!

W Hotel er rett og slett et sexy hotell, helt rått!