25.03.2013

Faux Tan - Better than Real

Photos: ladybird
Jeg synes det er veldig fint med litt solkysset hud, men jeg har ikke så lyst til å utsette huden for unødvendige mengder skadelige solstråler. Uansett vær, årstid og sted - så bruker jeg alltid solkrem. For litt ekstra glød og farge i kinnene så bruker jeg å blande litt av denne selvbruneren i nattkremen min fra tid til annen. Faux Tan fra Bare Escentuals er genial! Den gir en fin og naturlig brunfarge, er veldig enkel å påføre uten å bli ujevn, den lukter ikke så ille og den hverken tørker ut eller lurer frem kviser, slik som mange selvbrunere gjør. Den er en fast gjenganger i baderomsskapet.

Og du, ikke la deg skremme av den mørkebrune fargen på kremen, selv om den ser ut som sjokoladesaus, så gir den et helt superfint resultat!

I love a sunkissed look! Not overly tanned, but a little radiant glow. But I don't wanna ruin my skin by spending hours in the sun without sunscreen, I always wear sunscreen! To get that perfect healthy glow I always come back to this selftanner from Bare Escentuals. It leaves my skin with a perfect tanned color, it doesn't streak, it doesn't dry out the skin and it doesn't clog the skin. It just works! A little bit of this one mixed up with my nightcreme, a sunkissed look overnight.

2 kommentarer :

Ninasdeco.blogspot.com sa...

Den høres super ut, takk for tipset!
//Nina

Hilde sa...

Enig i at den er kjempebra! :)

Men..jeg er så blek at den blir litt for mørk for meg, i hvert fall nå etter en lang vinter. Første gang jeg testet den tok jeg den kun på bena, de ble superbrune og det ble litt rart når resten av meg var ganske så lite brun :D