18.03.2013

Florabotanica for you?

Photos: ladybird
Du har fortsatt mulighet til å vinne denne flasken med Florabotanica fra Balenciaga. 

Florabotanica er en spennende duft med utgangspunkt i Balenciaga sin botaniske hage i Paris. Den er inspirert av en kvinne som er vakker, men samtidig farlig. Duften består av en spennende grønn duftnote, med en ungdommelig tvist av blomstrende friskhet.

Hvis det høres ut som noe for deg så kan du legge igjen en hyggelig kommentar, så trekker jeg en vinner i kveld.

You still have the chance to win this bottle of Florabotanica by Balenciaga. The scent is a fresh mix of green facets and fresh florals. It's said to suit a woman that are beautiful and dangerous at the same time. Could that be you? Leave me a comment and I'll pick a winner tonight.

5 kommentarer :

Marie Jacobsen sa...

Ny parfyme til sommeren høres bra ut. Den noe tyngre vinter parfymen min skal settes bort, og jeg lengter etter en lettere. Denne hørtes ut som noe for meg!
Elsker bloggen, og gleder meg til neste post! :) Ha en fin dag.

Kagina sa...

Allerede meldt meg på og krysser alt for at den havner i samlingen min :D Den ser så fresh og digg ut! Lykke til med utvelgingen og ha en strålende mandag :)

Anonym sa...

i am looking for a new scent just now.
it would be perfect*
love from berlin
xx jules

Mademoiselle karamell sa...

Nå har jeg latt meg inspirere av deg og bloggen din i maange år, og det er alltid hyggelig å kikke innom. Siden jeg har bursdag på onsdag ville en ny duft vært perfekt i en for tiden slitsom hverdag. Takk for at du løfter humøret mitt hver dag!

Ladybird sa...

Tusen takk for veldig hyggelige kommentarer! Nå har jeg trukket en vinner og gitt beskjed til vedkommende. Lykke til neste gang hvis det ikke ble deg denne gangen :-)