17.04.2013

Vårlige favoritter

Photos: ladybird
Jeg blir like glad hver vår, når man kan ta frem skinnjakken og solbrillene. Denne skinnjakken elsker jeg! Den er fra Balenciaga og jeg kjøpte den i bursdagsgave til meg selv for noen år siden. Det er fortsatt litt kaldt så nå kombinerer jeg den med en annen favoritt, skjerfene fra Kashmina. Jeg har et beige fra før, som jeg bruker latterlig mye, men i vår gikk jeg for et i en fresh korallfarge. Passer perfekt til skinnjakka. To av vårens største favoritter rett og slett.

Springtime is time to wear leatherjackets and sunnies. Finally! But it's still a bit cold here in Oslo, so I'm wearing my leatherjacket with some cashmere. I got this cashmerescarf from Kashmina in beige a few years ago and this Spring I got it in coral. Such a fresh color, that works perfectly with my grey leatherjacket.  Coral have actually been one of my favorite colors since I was a little girl. The leatherjacket is from Balenciaga, and I bought it as a birthdaygift for myself some years ago. I guess I don't have to explain how much I love that jacket, one of my biggest wardrobefavorites!

6 kommentarer :

Line sa...

...og vi har den litt smalere varianten i tre kule farger (korall, gult og navy) på www.neomania.no
Vi sender fraktfritt. ;-)

Anonym sa...

Super fresht!
Takk for at du deler!

Beate sa...

Hei
Hvordan er skinnjakken i størrelsen ? Jeg har lenge sett på disse , men må evnt kjøpe på nett og sizeguiden på Balenciaga sine sider får jeg ikke helt til å stemme når jeg ser på målene . Basert på de ser jakken liten ut i størrelsen . Er en standard str 38 i stort sett alt av jakker ellers . Er modellen trang i armene ? Takk for svar :)

Anonym sa...

Hei :)

Jeg drar til Barcelona nå om 2 uker.
Hvor finner jeg Wang, Celine, Balenciaga og Pronenca Shoulder?
Er det Nike store i barca også?

xx

Ladybird sa...

Line: Tusen takk for tips, det er en side jeg aldri har vært innom! :)

Anonym: Bare hyggelig :)

Beate: Modellene er litt trang i armne, ihvertfall de øverste 2/3 delene av armene. Den er også ganske smal i modellen, jeg går aldri med den lukket. Da hadde den sittet som et pølseskinn og jeg synes det er en modell som ser best ut med glidelåsen oppe. Jeg har den i 38. Jevnt over så bruker jeg 38 eller 36. Elsker jakka, skinnet er helt fantastisk og detaljene utrolig fine!

Ladybird sa...

Anonym: For designershopping bør du stikke til Passeig de Gracia, der ligger alle merkebutikkene. Der har d også en multibrandstore som heter Santa Eulalia, som fører de fleste av merkene du nevner. Jeg kjøpte meg en Balenciaga veske der. Nike butikker det det mange av og de er ganske bra. Barcelona er ingen super shoppingby, men du har stor mulighet for å finne litt fresht treningstøy og fine sneakers! Ta også turen innom Sephora hvis du liker kosmetikk og slikt ;-)

God tur!