25.10.2013

Hva ønsker DU?


Denne bloggen er en hobby for meg, en kanal for ting jeg synes er inspirerende. Det gjør ikke noe om den ikke er like raff på designen som mange andre, eller at outfitbildene er knipset i et speil med en mobil. Det er ikke dette jeg lever av og jeg driver den så lenge jeg synes det er gøy. Jeg velger også å ikke fokusere så mye på meg som person, blant annet med å utelukke å bruke ansiktet - jeg synes rett og slett det ikke er relevant. Bloggen handler om en interesse, en hobby - ikke om meg som person. Det er slik jeg foretrekker det.

Men innimellom så synes jeg det er hyggelig med litt feedback fra dere - hva er det dere vil se mer av, er det noe som ikke er fullt så interessant? Er det noe dere savner? Bring it on!

På forhånd tusen takk for tilbakemeldinger, og tusen takk for at dere er en så fin gjeng!

15 kommentarer :

Anonym sa...

Hei! Takk for en veldig inspirerende blogg. Ønsker fler outfit-bilder og mer interiør!

Anonym sa...

Liker veldig godt bloggen som den er. Fint med lett underholdning og gode tips! Liker også at du ikke iallefall tilsynelatende er en av Norges motebloggeklikk, så det ikke står det samme med de samme som alle andre steder...

Anonym sa...

Jeg liker miksen din av innhold, og så blir jeg spesielt glad nå du tipser om musikk. Jeg liker alt i kategorien I øret! Er enig med anonym nr 2 om at det er bra du ikke er en av motebloggklikken som drar på de samme eventene og poster det samme. Liker ellers tips om hudpleie, mat, hår og interiør. Håper du fortsetter å blogge lenge!

Anonym sa...

Jeg elsker bloggen din akkurat som den er!:) Er ekstra gla i musikk-tipsene dine. Synes også det er litt artig at enkelte andre blogger henter inpo fra deg ;) Stå på!
God helg:)

Anonym sa...

Jeg elsker bloggen din akkurat slik som den er. Perfekt med små hverdagstips! Trenger ikke være så mye tekst, men det er de små videosnuttene, motetipsene og litt mattips som inspirerer:) Denne blandingen gjøre at det er mye mer spennende å lese enn en som stiller seg opp og tar nye outfit-bilder hver dag.

God helg!Line Harbak sa...

Antrekksposter kan det som regel ikke bli for mye av. :)

Anonym sa...

Bloggen er allerede inspirerende, men hvis jeg skal ønske meg mer, er det antrekksbilder:) I tillegg liker jeg tipsene dine om smoothies, chiafrø etc.

Enig med de over her- det er så bra at du kjører ditt eget løp, din egen stil og ikke er en av de blonderte, oransje motebloggerne. Det lett androgyne med stilen din er kanskje det mest interessante!

Anonym sa...

Og det er akkurat det jeg liker med bloggen din! Den er avslappet, uformell og alltid hyggelig å lese. Jeg liker aller best antrekksposter, tips om gode produkter, fine butikker, sanger, filmer, bøker, tips og råd - ja, egentlig alt du liker og inspireres av :)

Hege sa...

Hei
Jeg liker bloggen din som den er. Men har jo lurt på hvorfor du ikke legger ut bilder av ansiktet ditt. Nå vet jeg. Jeg blir kjempeinspirert av bloggen din. Jeg gikk for litt siden ned ca 35 kg, og da begynte jeg å lete etter inspirasjon til klær på nettet.Kom over bloggen din. Jeg kunne jo begynne å shoppe i normale butikker med normale størrelser! Jeg har funnet mye inspirasjon og tips til det her hos deg.Altså hvor man handler i dag, i vanlige størrelser. Egentlig ikke greit av meg å bruke betegnelsen "normale" størrelser, og "normale" butikker. For hva er egentlig det??
Du er flink til å tipse om både rimelige og litt dyrere klær. I tillegg fant jeg masse av interesse før Barcelona-ferien i sommer. Og som om ikke det er nok så har tipsene dine om Korres ført til at jeg nå har handlet både body-butter, lip-butter og håndkrem fra Korres, og er kjempefornøyd!!
Som du sikkert skjønner så trives jeg veldig godt i bloggen din. Den er lett å lese og gir masse god inspirasjon på mange områder!
Keep up the godd work!

Klem

Anonym sa...

Hei,

som flere andre her så liker jeg bloggen din veldig godt som den er :) Liker outfit bildene og småtipsene best, og det at det er en god miks. Hvis det er en ting jeg kunne tenkt meg annerledes er det litt flere "detaljbilder" av antrekkene. Elsker klesstilen din, avslappet og kul uten å virke for utstudert :)

Nina sa...

Dette er sikkert ikke det du vil høre, men jeg liker bloggen din akkurat slik den er...... Fine bilder, tips, egen stil og ikke for mye tekst.
Keep up the good blogging ;)
Ønsker deg en fantastisk mandag!
Hilsen Nina

Project Vibes gate sa...

Det er DERFOR jeg liker bloggen din. Keep up the good work.

Ladybird sa...

Kjære dere alle! Tusen takk for veldig god feedback! Selv om denne bloggen er drevet av egoistiske hensyn, altså så lenge jeg selv synes det er gøy, så betyr ikke det nødvendigvis at jeg ikke tar i mot tips :-)

Setter stor pris på alle de fine ordene og tilbakemeldingene på hva dere gjerne ser mer av. Jeg skal fortsette i samme solr som før, men prøve å bli litt flinkere til å ta regelmessige outfit-bilder. Litt tregt der en periode ;-)

Nok en gang, tusen takk for at dere tok dere tid!

en klem til dere alle

Nina K. sa...

Hei!
Veldig enig med de som trekker fram at du skiller deg ut mtp at du ikke poster bilder fra de samme eventene som alle gjør osv. Liker det du poster og spesielt antrekksbildene dine, finner mye inspirasjon!

Takk for fin blogg :)

Mvh Nina K.

Ellen sa...

Hei!

Setter pris på bloggen din fordi du skriver smart og troverdig, jeg har følelsen av at du har peiling rett og slett. Og du har utvilsomt en eller annen sjette sans hva gjelder stil og smak, du er ofte akkurat litt foran resten av røkla :-)Synes det er befriende å ikke se ansiktet ditt og at du ikke, så vidt jeg da vet, dukker opp overalt på blogg-evenementer... Gjør deg enda mer til å stole på føles det som :-)