22.10.2013

Ut i skogen med løpejakke fra Run&Relax


Photos: ladybird
Det er noe helt spesielt med løping ute på høsten, alle lydene, luktene og den friske lufta som biter litt i kinnene. Og det er unektelig ekstra deilig å komme inn igjen til en varm dusj og kos foran peisen. Jeg legger heller ikke skjul på at det er ekstra deilig å trene i fint tøy. Og denne jakka fra Run&Relax er et supert eksempel på fint og praktisk løpetøy - Windbreaker Jacket fra Run&Relax. Hetten kan rulles inn og gjemmes i kragen hvis man vil, og ermene kan tas av hvis man vil løpe i vest. Personlig synes jeg denne jakka er så fin at den også får være med ut i høsten når jeg ikke trener. 
Nå har Run&Relax introtilbud på denne jakka, den koster opprinnelig 1.295,- men du får den til 995,- ut oktober.

I love running in Autumn. All the sounds and smells of forrest, combined with the fresh crisp air. But there are also some good motivation in great running gear. Like this Windbreaker Jacket from Run&Relax. I love the feminine look combined with practical designed solutions like removeable arms and a hood that can be tucked away. I actually like the look that much that I wear the jacket when I am not out running. 

2 kommentarer :

Nanne sa...

Ah, kjenner jeg må komme i gang med løpingen igjen :) Skjønt innendørs, her innbyr hverken vær eller føreforhold til løping ute! Ingen tvil om at fin og funksjonelt treningstøy har mye å si.

Ladybird sa...

Nanne: det er hardt å komme i gang, men utrolig deilig når det blir en rutine :-) Og som du sier, treningstøy som er fint gir et ekstra kick i rumpa :-)