Sider

11.10.2015

Libero Touch - en mykere bleieopplevelse

Bleiene er sponset av Libero
 På badet har vi en egen tralle med utstyr til babystellet. Disse fine gullfargede boksene fra Søstrene Grene passet perfekt til bleiene. Og det skader heller ikke at det ser litt fresht ut!
 Bleier før og nå! Vet du hvordan bleiene så ut når du var bleiebaby? Sjekk ut Libero sin Throwback-funskjon, der du får sammenlignet blant annet bleiene, barnevogner og lekene som fantes da du vokste opp sammenlignet med dine barn. Ganske morsomt å se hvordan det var når man selv vokste opp. Sjekk ut Libero Throwback her!
Ser du den grønne streken fremme på bleien? Det er en indikator på at bleien er våt! På bildet under ser du at den er gul, da er den tørr - og med en gang babyen tisser så skifter den farge til blå eller grønn! Er ikke det smart?
Photos: ladybird
Da libero kontaktet meg og lurte på om jeg ville teste ut deres nye luksusbleie, Libero Touch, på lille monkey - så takket jeg gladelig ja! Et par venninner av meg hadde allerede anbefalt bleien, så vi gledet oss til å teste den ut. 
Før jeg testet Libero Touch så har min oppfatning av en god bleie gått mye på passform og jeg har valgt å bruke de bleiene som har hatt best passform. I god passform legger jeg at de både virker behagelig å ha på og at det er mindre sjanse for små uhell som lekkasjer. 

Mitt første inntrykk av Libero Touch var at den var veldig lett og myk. Den har den samme gode passformen som jeg allerede liker godt med alle Liberobleier. Etter en stund med testing er både mamma og baby veldig fornøyd! Bleien virker veldig behagelig å ha på seg, den er myk og samtidig så puster den, slik at huden ikke blir så klam. Den har den samme indikator-streken som viser når bleien er våt som andre Liberobleier, en ganske genial ting spør du meg. 
Men det jeg setter aller mest pris på er den gode passformen og de myke båndene rundt midje og lår. Ofte så virker akkurat disse partiene litt stive og ubehagelige mot den utrolig myke babyhuden, men på Touch bleien er båndet rundt midjen og lekkasjebarrierene ved lårene supermyke og veldig skånsomme mot babyhuden. Den gode passformen på bleien har også gjort at vi har hatt null lekkasjer så langt, da den følger bevegelsene til lille monkey mye bedre. Nok et pluss i boka hos meg!

Ja, den koster litt mer enn andre bleier, men så får du også en mykere bleie med bedre passform. Libero Touch bleiene er svanemerket og finnes i alle størrelsene fra babybleier til buksebleier til de større barna.

2 kommentarer :

Luisa Fernanda del Mar sa...

Her har vi bare brukt Libero, og hadde sikkert sjekket ut disse selv hadde de kommet da lille A ble født :)

Ladybird sa...

Luisa: Libero er best på passform, ihvertfall til vesla vår! Og disse her er så gode og myke, jeg er storfornøyd med de!