Sider

13.01.2007

Hastekjøp..men vellykket?



På vei hjem fra jobben igår kveld gikk jeg forbi Zara, og poppet selvfølgelig innom. Da fant jeg denne kjolen til 249,-. Jeg er veldig usikker på om jeg skal beholde den. Snittet er egentlig fint, men jeg er litt usikker på sånne chiffonting...Jeg har masse kjoler, og er denne et must? Selvfølgelig er den verdt 249, -..men kommer jeg til å bruke den mye? Huff usikker jeg, enda godt Zara har deponering på salgsvarer og. Og ja..hehehe..bildene ble litt fjerne...

11 kommentarer :

Anonym sa...

Synes kjolen var fin.Du kan jo også ha feks en brun pologenser under til hverdags.

Anonym sa...

oioioi, du hadde mad lange legger! Fin kjole, skjønner at du tviler litt på om du får brukt den. men 250 spenn? Keeper.

Ladybird sa...

He he he...jeg ler så jeg faller ut av sofaen...som jeg sa ble de bildene veldig rare...ja jeg har lange bein, og at de er veldig tynne gjør det ikke noe bedre, men dette var en veldig pussig vinkel, og ikke så heldig posering...ler enda av de leggene der altså...tror kanskje jeg beholder den, får se, takk og pris for Zaras fleksile retursystem!

Ladybird sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Ladybird sa...

Og Annema, lurt tips, godt å få tips som gjør den mer anvendelig! :o)

Zava sa...

Kjempefin var den!! Liker den fit`n med høy midje. Får jo beina dine til å bli enda lenge også :) Behold den du!

Ladybird sa...

Takk for all respons dere snupper der ute! Jeg begynner å like den mer eller mer, den høye midjen gjør den litt røffere, selv om den er litt damete...skal se det mer ann etter londonturen...kanskje blir den i skapet, heller litt mot det nå, ellers finner den veien til Zara igjen... :o)

Zava sa...

London.... Å så misunnelig jeg blir..! Må få til en tur snart jeg også. Men Køben i februar er ikke helt gærnt det heller (prøver å trøste meg selv her nå :)

Ladybird sa...

Køben er slett ikke ille. Spise hotdogs, drikke øl, handle i køben, nyte den gode designen hele byen reflekterer...det er masse godt i vente i køben! Og jeg tror du er rette jenta til å finne disse godbitene og nyte oppholdet!

Zava sa...

Skal prøve å få tid til det ja! det er i forbindelse med motemessa at jeg drar - så det blir sikkert mucho jobbing - men Køben må nytes også :)

Ladybird sa...

Det hørtes spennende ut, mye jobbing, mange inntrykk og forhåpentligvis litt fritid!