Sider

27.05.2007

Dagens antrekk; fly away



Photos: Ladybird
There she goes again. Ladybird fly til Latvia idag for å tilbringe noen dager i solskinnet. 35 pluss. Det går ann. Håper dere nyter resten av pinsen. Jeg kommer til å ha med pcen, så dere hører nok fra meg.

Genser, brukt som kjole fra H&M
Crossover veske fra H&M
Hoops fra H&M
Latterlig billige tøysko fra Josefssons
Utenpå slenger jeg sikkert den beige Trenchen min fra H&M

10 kommentarer :

Anonym sa...

Åhh.. så heldig du er! Du får iallefall ha en kjempe fin tur! :)

Ladybird sa...

Takk for det snella! Ikveld har det vært lummert i Riga, med torden og regn. Men litt koslig det og. Håper på opphold imorgen ;)

Anonym sa...

Kjære Ladybird! Oppdaget din side da jeg søkte gule pumps på google! Du har en kjempefin side, har vært innom og sett mange ganger! La merke til at du likte den Top Shop kjolen, en grå som du har bilde av her.. Et lite tips til deg, di har en som ligner veldig på denne på Cubus! Forbløffende like! Og denne til en fin pris, i mange lekkre farger! Har en i brunt selv, og vurderer en gul! Gult er pent til sommerbrun hud! Keep up the good work! Kred, Line Victoria!

alluretone sa...

love the look, it's very sporty and kind of reminds me of some of the looks from ss07 chanel.

Anonym sa...

Husk!Det finnes ikke dårlig vær,bare dårige klær.Håper du har det fint på tur.Hvis det er noen trøst,så regner det her også!

Anonym sa...

Nei nå gir jeg meg over og legger meg under.Der manglet det en l i dårlig gitt.

Graciela sa...

Stilig outfit, det passer bra når man skal ut å reise ;) stilig blogg!

Ladybird sa...

Line Victoria: Takk for kjempehyggelige tilbakemeldinger! Jeg må definitivt ta meg en tur på Cubus da, Cubus har faktsik blitt veldig bra de siste årene. Må sjekke om jeg finner den kjolen jeg da, kanskje i morgen til og med, de har jo Cubus her i Latvia og ;) Tusen takk for tipset Line Victoria og hjertelig takk for snille ord :)

Ladybird sa...

Thanx Alluretone, I didnt have that in mind when I dreessed, but I certainly remember the looks from Chanel, when you reminded me. Great collection, by the way!

Ladybird sa...

Annema og Graciela: Takk snupper. Idag er været strålende, jeg renner nesten bort, men så herlig!