Sider

17.09.2008

Do or dont?


Photo: woman
Hva tenker dere om silkebukser? Jeg synes det er fint, siklet på en på Zara for to dager siden som var marineblå som denne. Men som et høstplagg?
--------------------------------------------
What about those silk pants? Do you like them or not? I saw someone, quite similar to these ones, at Zara a couple of days ago. They are beautiful, but silkpants in the fall? Do or don't?

8 kommentarer :

momoiro-chan sa...

Hm. Kan det ikke fort se ut som man har på seg en pysjbukse?
Jeg synes iallefall trange silkebukser kan veldig fint.

Spis, løp, les sa...

Jeg syns det høres litt kaldt ut jeg.. Selv om den på bildet så veldig fin ut. Kanskje den er fin i overgangen mellom sommer og høst?

Vertiginoso sa...

Mmmh Mmmh I frankly prefer your "SM CHICissime" leather skirt (Pffffff . . . Beads of sweat from Norway !!! ) BUT I really like such casual preciosity . . .

A Bientôt, Antoine

Anonym sa...

Takk for tipset, den må jeg sjekke ut ;D Elsker ideen om silkebukser. Man blir straks chic og ikke minst, så er det comfy! Blir utrolig kaldt nå som det er høst men.. strømpebukser under får bli løsningen!

Anonym sa...

Veldig fin farge på buksen, men tror jeg ville ha foretrukket å bruke den på sommeren. Eller kanskje til fint.

Ladybird sa...

Momoiro-chan: faren for at folk skal tro du går i pysj er relativt stor :)

Kamillagorilla: Er veldig enig med deg, jeg synes det er lekkert, men litt merkelig at de lanserer de i butikk først nå...Men Zara jobber jo raskt fra tanke til produkt. Det kan jo ha vært at dette er en trend de nettopp har spottet...og dermed kastet seg rundt...

Stilletostetico: I will nevner give up my fabulous skirt for these pants :) But they look kind of casual chic...maybe a bit chill though.

Maria: jeg liker også ideen. det vil jo være fantastisk til grovere strikkeplagg, røffe støvletter og denslags. men det krever en god varm strømpebukse under ;)

regnbogeblome: det kan nok bli litt kaldt. Men jeg liker tanken på å bruke de til stilletter og en enkel topp til fest. Eller en streit hvir skjorte...jeg tror jeg har ovetalt meg selv jeg nå! I like!

Marte sa...

syns det er fint! funker kanskje noen uker til før det begynner å bli kaldere:*)

Ladybird sa...

Marte: Nå har jeg lyst på buksen jeg...har allerede et par i grønt..men med et helt annet snitt ;)