Photo: ladybird
En kveld denne uken så fikk jeg besøk av en venninne, og det er alltid en god anledning til å lage noe ekstra godt. Til dessert ble det Espresso Panna Cotta - og det var så godt at jeg vil dele oppskriften med dere.
Til 4 porsjoner trenger du:
3 gelatinplater
1 vaniljestang
5 dl kremfløte
1,5 dl sukker
2 små espressoshot
Legg gelatinplater i kaldt vann i 5 minutter. Skyll de godt og klem ut vannet. Snitt vaniljestangen på langs og skrap ut innholdet. Kok forsiktig opp sukker, fløte og vaniljestang med innhold. Etter at det er kokt opp tar du kasserollen av platen og tar ut vaniljestangen. Rør inn gelatinen slik at den løser seg opp, tilsett espressoen. Hell blandingen i fire små glass eller former. Avkjøl i minst 3 timer før servering. Server med masse friske bær!
Legg gelatinplater i kaldt vann i 5 minutter. Skyll de godt og klem ut vannet. Snitt vaniljestangen på langs og skrap ut innholdet. Kok forsiktig opp sukker, fløte og vaniljestang med innhold. Etter at det er kokt opp tar du kasserollen av platen og tar ut vaniljestangen. Rør inn gelatinen slik at den løser seg opp, tilsett espressoen. Hell blandingen i fire små glass eller former. Avkjøl i minst 3 timer før servering. Server med masse friske bær!
5 kommentarer :
Riktig god helg til deg :)
Åh, dette hørtes godt ut! :-P
TheGirlsinOslo og renateswords: Det kan lett bli en ny favoritt her, kjempedigg!
Hei!
Bloggen din har fanget vår oppmerksomhet på grunn av kvaliteten av oppskriftene. Vi ville bli glade hvis du ønsker å bli med i Alleoppskrifter.no, slik at vi kunne koble til den.
Alleoppskrifter er en søkemotor som samler de beste norske matlaging nettsteder og blogger fra Internett.
Flere hundre blogger er allerede registrert her og dra nytte av den trafikken vi sender til sine nettsteder.
For å bli med Alleoppskrifter, bare gå til http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen
Ha en fin dag!
Vennlig hilsen,
Elin
Hei Elin, takk for tipset :-)
Legg inn en kommentar