Sider

05.12.2014

051214 - de vide buksene

Photos: ladybird
Det er jammen ikke ofte, det er nesten den første gangen jeg viser ansiktet her på bloggen. Og årsaken til det er ikke så spennende, jeg føler rett og slett at det er litt uvesentlig. Denne bloggen tar for seg en interesse jeg har og representerer bare en bitteliten del av hvem jeg er. Derfor føler jeg at det er unødvendig og lite relevant og spille på meg som person, da blir fokuset plutselig litt annet enn det jeg ønsker.
Nok om det, jeg vet bare at en del av dere lurer.

jeg har fått dilla på bukser, bukser i alle varianter og gjerne litt nye siluetter. Siluetter som ikke har vært en del av min garderobe på en stund - de vide buksene og slengbuksene er mer en velkommen.

Bukse/Zara, kashmirgenser/H&M Man, sko/Camilla Pihl for Bianco

4 kommentarer :

Nanne sa...

Så flott du er! Og du kler svart veldig godt, heldige du ;)Har du forresten fått e-mailen med adressen min - jeg fikk beskjed om at jeg vant i Dermablend-konkurransen?

Ladybird sa...

Takk Karinanne! Vet du, da må du sende mailen på ny, for den må ha havnet i søppelmailen og jeg har vel sikkert slettet den uten å ha oppdaget. Send meg en ny så jeg kan sende avgårde :-)

camilla pihl sa...

Fina! <3

Anonym sa...

Har fulgt bloggen din i flere år og synes den er helt super! God klessmak som inspirerer og gode tips når det kommer til skjønnhet, mat og interiør. Og trening! for ikke å glemme det. Synes det er flott å se at en blogg kan være interessant uten så mye personfokus - som jo er det mest vanlige innen denne kategorien. Imponert over at du ikke har vært mer fristet til å stikke frem hodet ettersom populariteten har økt, for det er jo et fint et;-) Iallefall, en veldig bra holdning du eksemplifiserer!! Masse lykke til videre, håper du ikke går lei av bloggingen med det første.