Sider

17.04.2007

Skopunkten






Photos: Skopunkten
Jeg har enda til gode å kjøpe meg sko på Skopunkten. Noe av grunnen er nok at jeg har jobbet med sko i mange år og dermed er litt kresen. Men de har absolutt masse billige brukbare sko. Og opererer med 3 for prisen av 2 året rundt. Jeg tror kanksje jeg skal teste ut dette, sommersko er jo sesongsko som regel og dermed spiller ikke kvaliteten så stor rolle. Her er et lite knippe sko jeg kunne sett for meg i skohylla.

8 kommentarer :

Caroline sa...

3 for 2 er genialt. Og se, de har cheapo-kopier og.

Ladybird sa...

Synes det er imponerende at de har så mange kopier jeg, så raskt og så billig. De har f.eks et mye bedre utvalg på Oxfords enn mange steder...og Cheapo ja! Geniale greier, må ta turen dit en dag!

Anonym sa...

Beautiful picks for shoes!

Ladybird sa...

Thanx Jessica! And they are unbelievable cheap to, there is this really unexpensive shop in town ;o)

Graciela sa...

åå har så problemer med å velge sko selv..er så usikker på hva som er kult og ikke...skal bruke dette som inspirasjon ;)

Ladybird sa...

Sko...man får liksom aldri nok, vet at jeg har langt flere enn gjennomsnittet, men føler allikevel jeg mangler masse sko til ulike anntrekk. kanskje skopunkten kan hjelpe meg med å finne noen ;o) Håper dukan finne deg noe fint og Graciela, på skopunkten eller et annet sted.

B sa...

Var innom Skopunkten og kjøpte fire par sko i går. Jeg liker Skopunkten ass, altså hvis du finner de riktige skoene.

Ladybird sa...

He he he...jeg var innom der og kjøpte meg sko idag jeg og ;o)