Sider

11.04.2007

Tubetopper


Leverte tilbake en kjole på H&M idag. Tok disse to tubetoppene istedetfor. Heldigvis er de forholdsvis lange, for korte tubetopper er sjelden noen suksess. Disse skal jeg nok få brukt. Håper bare det ikke blir for lenge til.

6 kommentarer :

B sa...

De var fine, fikk lyst på ett par selv.

Ladybird sa...

Løp og kjøp, de var finfine i prisen, 49,50...så de i sort, rosa og blå!

The Fashion Economist sa...

Enig at korte tubetopper ikke er veldig bekvemt. Disse så derimot riktig så fristende ut! Fint med tubetopp, volumøst skjørt og stort smykke om sommeren. Lengter etter sommeren nå, ja...;)

Ladybird sa...

Jeg får litt sånn dårlige strippervibber av korte tubetopper jeg ;o) Og det slår nesten aldri feil, de som går med korte tubetoppper, er som regel de som kler det minst...Men blir de lange nok er det fint. Tubetopper må taes på med litt omhu, da det kan se trashy ut, men disse var veldig greie altså. Fine i formen og lengden. Søt med vidt skjørt ja, eller bare noen vide bukser. Også fint til bukser med høyt liv, selv om det blir mye bein og lite overkropp da. Ellers kunne jeg tenkt meg en tubetopplignende bikini også, det er fint!

The Fashion Economist sa...

Huff, nå fikk jeg sterke assosisjoner til ei jente jeg observerte i Riga: Kort topp (langt over navlen), blek og kvapsete vom. Nice... Og i tillegg var det 5 grader og suuur vind ute.

Tubetopper bør nok nyanseres med resten av antrekket, ja, for å ikke se altfor avkledd ut.

Ladybird sa...

Apropos Riga, jeg fatter ikke hvordan jentene der klarer å gå så lettkledd når det er kaldt.

Nei takke meg til en lengre tubetopp, med et litt mer nedtonet antrekk ellers ;o)