29.04.2008

Daisy Liberty bukser


Photos: Youheshe
Jeg simpelthen elsker Daisy sine Libertybukser. kan ikke forestille meg noe mer behagelig. Jeg vil ha! Liker du de like godt som meg? Her kan du skaffe deg noen. Ikke hørt om Daisy enda? Her er en liten intro: "Daisy er et firma, der både kreerer unika-tøj og skaber unikke interiørløsninger og produkter. Bag ideen står to danske søstre Rebecca Elbek og Andrea Larsson. Begge er de vokset op i en kreativ og musikalsk familie, hvilket førte dem ned at den kreative levevej. Rebecca valgte at blive guldsmed og tog sin uddannelse i London, og Andrea blev indretningsdesigner og har gennem længere tid kunne opleves på TV3´s boligprogram "Fra skrot til slot". Derudover har hun haft egen butik i København, hvor hun solgte skønne, vintage tapeter og designede bukser og nederdele af gammelt Liberty stof. Daisy er et projekt de ikke kunne lade være med. Her leger de med deres ideer på kryds og tværs og viderefører deres egen stil ud i enestående produkter. Deres force er at mikse materialer, mønstre og farver, så det bliver slik for øjet. De bruger antikke materialer og tyer til genbrug og alle deres produkter kommer i et begrænset antal, hvilket gør dem ekstra særlige og personlige" Youheshe
---------------------------------------------------
I love the Libertypants from Daisy. Can you image anything more comfy than these? I love them. Did you fall for them as well, you can shop them here.

12 kommentarer :

Pinton sa...

hehe.. ligner på slike "hipphopp" bukser vi hadde før i tiden..:) men skal man virkelig gå med de utom dør? hmmm.. heldig for meg at jeg bor rett ved storo da, som er "joggebukse senteret":p

Ladybird sa...

Pinton: Du da, Pinton...he he he...jeg hadde regnet med at folk kanskje syntes det så ut som pysjbukser, men hiphopbukser hadde jeg ikke helt forventet. Tenk så fine de er til sommeren da, til en enkel singlet...herlig ;)

Marte sa...

he he, må innrømme at jeg tenkte det samme som pinton;) De er sikker knallbehaglige, men jeg ville nok bare gått med de hjemme;) kanskje jeg er kjedelig;) he he

Marte sa...

Syns den øverste var desidert finest btw:)

Katarina sa...

Kniiis...Ja de er kjempe populære her nede.Nå kommer også de store kjedene sånn som Vero Moda med sin version av slike yogabukser,som de også blir kalt. Tenkte faktisk jeg skulle sy meg slike for en stund tilbake,men har enda ikke gjort d...sy lysten er ikke akkurat til stede lengre.

Katarina sa...

De er forresten super stilig til den litt eksklusive boheme stilen, bare med et par høyhælte sko...Mmmm..lekkert

Ladybird sa...

Katarina: Yes, jeg visste at du kom til å like de. de er jo et ganske "dansk" fenomen. Gi det et års tid, så digger jentene her det og. De er helt fantastiske. Både til causual days og til noen lekre hæler en chic aften ;) Jeg har vært i kontakt med Bestseller og de selger de dessverre ikke i Norge, men etter å ha mast litt, så har faktisk noen VeroModa butikker tatt de inn her i Oslo ;)Må skaffe meg et par slike bukser. Gjerne i et litt eksklusivt materiale, enten tettvevd bomull, eller noe silkelignende...herlig! Kan jo kanskje sy seg et par ja....jeg er ikke noen syerske, men det hadde jeg kanskje klart :)

Katarina sa...

Åh,ja det hadde du sikkert klart..Er jo sånt man lærer på skolen...haha..lenge siden d da,men tror nok en hver klarer det. Forresten,neste weekend er det karneval her nede. Da kommer det en dame å selger real boheme bukser.. Hun var også i parken 1.mai, men da hadde jeg ikke penger med. Gjett om de buksene er lekre! Åh..Hun hadde også noen sånn tubekjoler med vaffelsøm i super lekre farger.Både lange og korte Sikkelig spansk seniorita.. Buksene koster 200 og kjolene mener jeg kostet 250.. Gjett om det er ei som skal kjøpe noen.
Har du forresten noe forslag til partyplanlegging? Jeg skal ha bursdagsfest neste weekend og da er dresscoden lyse kjoler for oss jenter (helst i hvit,men pastell går også bra) og fin bukse og lys skjorte for guttene. Leiligheten min er hvit..så jeg må ha noe fargerikt..litt a la marokko,men ikke helt sånn.. Forslag mottas med takk.. :-) Og et stoooort smil:-)

Katarina sa...

Meg igjen: Bra du maste..for det er jo synd at de ikke tar inn slike trendskapende ting...Tenkte jeg skulle komme med forslag til hvilke merker du kunne se etter ang buksene,men kommer ikke på merkene i farta..Hm,irriterende :-)

Ladybird sa...

Katarina: ååhhh...håper å komme over noen slike markeder i oslo eller noen feriesteder i sommer. De har så utrolig mye fint. var to jenter på Grunerløkka i fjor som dro til Asia og kjøpte med seg masse fantastiske kjoler og bukser hjem, kan ikke fatte hvorfor jeg ikke handlet av de. (kanskje fordi jeg synes de tok seg villt godt betalt for plagg de gir 10-15 norske kroner for der nede) Uansett hadde de fantastisk masse fint. Du må handle deg masse fine ting av henne da.

Partyfiksing og temafester, det elsker jeg :) Var på white party på jobben i fjor. Men det var veldig fokusert på ren livsstil, deotx og lignende, veldig kult. Kanskje du kan ha noen store fine krukker med grener i, disse grenen kan du pynte med snå lyslykter og fargerike tøystrimler. Fingermat er alltid en slager på fester. lag isbiter i forskjellige farger, ha litt morosmme ting å spise på, ting som ser like fone ut som de er gode...jeg vet det er litt harry, men det er alltid en slager hos vennende mine, stjel en haug ketchupbegere fra McDonalds, og lag jellyshots i disse, dander de på lekre stettfat, der skikkelig morsomt ut, og jeg kan love deg det er morsomt å innta også ;) Jeg tenker litt buddha bar, lounge stil, med herlig musikk so bossanova og lignende og masse lykter og lignende. Det er herlig mot alle de lystkledde folkene og den hvite fine leiligheten din. Ha store fat med fargerike glass med telys i, eller store boller med flytende blonmster og flytelys i...herlig ;) ta bilder, vær så snill ;)

Katarina sa...

Tuuusen takk for mange herlige tips!! Ser det melder råfint vær hele uka så jeg håper det fortsetter weekenden. Skal ta bilder..d lover jeg :-)

Ladybird sa...

Katarina: Jeg er sikker på at dere får en helt knall kveld ihvertfall! Ha det moro, enjoy ;) Gleder meg til å høre om resultatet. :)