Sider

24.05.2008

The Hills










Photos: Googlet
Jeg trodde ikke The Hills var en serie jeg skulle begynne å se på. men etter et par episoder var det gjort. Så jeg er nok en tanke hekta og gleder meg til den nye sesongen. I mens får jeg bare se opp igjen noen episoder på MTV sin hjemmeside. Er det bare meg som har forelsket meg i episodene Lauren og Whitney er i Paris? Neppe. Stilmessig blir jeg nok mest inspirert av Audrina, Whitney og Lauren.
--------------------------------------------------
I didn't expect that I would eagerly follow the The Hills on TV. But I was wrong. I am hooked. I frequently visit the MTV site to see some episodes, been through all of them. And longing for next season. Stylevise I find inspiration in Audrina, Whitney and Lauren. I love the episodes where Lauren and Whitney visit Paris...great!

9 kommentarer :

Katarina sa...

Hm...dette må sjekkes ut..men du hvilken episode er paris turen?

Ladybird sa...

Ja, du bør så absolutt sjekke det ut. Stikk inn her:http://www.mtv.com/ontv/dyn/the_hills/videos-full-episodes.jhtml så finner du Paristuren i episode 18, 19 og 20 tror jeg...Hør fra deg når du har fått sett litt da! :)

Kira Aderne sa...

she seems to be doing a great work last months, congratulations for her!

a kiss!!!

Ladybird sa...

Yeep, indeed Kira! Besitos

Anonym sa...

Liker bloggen din veldig godt, er innom ganske ofte. Men skulle ønske bildene dine var bedre kvalitet på, de er alltid så uklare! Bare et lite tips :) keep up the good work!

Ladybird sa...

Tips taes i mot med stor takk :) Jeg er helt enig med deg. Hittil har jeg prioritert størrelse på bildene foran klarhet...det er nemlig så dårlig kvalitet på mange av bildene man finner. Men jeg skal ta det til etterertning og kanskje skifte taktikk ;)

Jotti sa...

The hills er braa. Har sett alle episodene som finnes. Dumt at sesongen er over, gleder meg til den nye kommer! :)

Ladybird sa...

Jotti: Ja, gleder meg masse til ny sesong. lett å bli hekta ;)

Ladybird sa...

Jotti: Ja, gleder meg masse til ny sesong. lett å bli hekta ;)