15.06.2008

"Stop painting your lashes, tube them!"


Ok, da er tiden kommet for første produktanmeldelse for Beautybasket sine produkter. Jeg fikk tilsendt en Blinc Mascara. Det som er spesielt med denne er at fargen legger seg som små tuber utenpå vippene. Den sies at den skal tåle tårer, regn og berøring uten å renne, klebre eller smusse til huden rundt øynene. Altså ingen pandaøyne! Den inneholder hverken mineraloljer eller nikkel, og det er absolutt et pluss. Den skulle også være enkel å fjerne, man påfører bare mengder med vann og presser lett på vippene, derm,ed skulle tubene løsne fra vippene og lett kunne fjernes uten for mye klin. Så da var det opp til meg å teste ut om den holdt hva den lovet da.Kosten er folholdsvis tett og buet, må innrømme at jeg var en tanke skeptisk ved første øyekast. Maskaraen var ganske tyntflytende å påføre. Etter første gangs påføring var jeg ikke imponert, vippene kladdet og jeg følte jeg satt igjen med tre tykke vipper istedetfor etterlengtede Bambivipper. Men jeg fjernet den igjen med masse vann og lett trykk. Det er lett å fjerne og strimler av istedet for å renne. Husk å ikke bruke for varmt vann for da løser strimlene seg opp og det hele blir mer klinete. For de som har prøvd Kanebo sin 38 graders mascara, så oppfører den seg nesten helt likt som den da den fjernes, eneste forskjellen er at du ikke trenger bruke vann over 38 grader på Blinc sin mascara for at den skal løsne. Dette gjør at jeg antageligvis ville valgt Kanebo fremfor Blinc hvis jeg skulle på stranda og bade masse. For jeg er en skikkelig vannrotte og bader masse, og kombinasjonen masse vann og å gni seg i øynene hadde fjernet Blinc mascaraen. Den ville riktignok bare prellet av i strimler, istedet for å klines utover, men den hadde nok prellet av.


Men jeg ga meg ikke der, jeg kjenner mascaraer så godt at man ikke alltid skal la seg lure av førsteinntrykket. Så neste gang jeg påførte den og begynnte å bli kjent med børsten var jeg positivt overrasket. Nå var bøsten plutselig mye enklere å manøvrere, det gjaldt bare å finne rett teknikk. Dette er ikke en mascara man bør påføre når man har veldig hastverk. Ta deg litt tid, påfør den med javne langsomme strøk, og husk at man må jobbe seg ferdig med den mens den er våt. Altså, man kan ikke bygge den opp lagvis etter at den er tørket. Så jobb deg ferdig med et og et øye om gangen!

Resultatet er ganske lange, separerte og naturlige vipper. Den gir ikke så mye volum, men endel lengde. Den er absolutt enklest å påføre hvis du har litt lengde på vippene og bøyer de lett på forhånd. Jeg merket at børsten ble mye lettere å ha med å gjøre med en gang man bøyde vippene litt på forhånd. Dette er altså en mascara for deg som vil ha lange naturlige vipper, ikke de som vil ha masse volum og løsvippeaktige vipper. Fint for deg som allerede har lange vipper og gjerne vil gi de litt mer farge. Bygg gjerne vippene opp med en base først, slik kan man lett få mer volum, hvis det er ønskelig. Mascaraen vil nok sitte gjennom en treningsøkt eller en tur på kino for å se SATC The Movie, så lenge du ikke gnir deg for mye i øynene.

Det blir nok ikke min nye yndlingsmascara, men etter å ha prøvd den litt så blir jeg mer og mer glad i den. Så den er verdt et forsøk! Blinc baby, blinc ;)
-------------------------------------------
I have tested the Blinc Mascara for the norwegian site Beautybasket. I wasn't to impressed when I first tried it out. I ended up with spiderlashes, clinging to eachother. But I didn't let that stop me, I know you got to test the brush on new mascaras sometimes before you get the hang of it. And this was certainly the case here. I get better after a while. When you get used to the brush, this mascara gives toy naturally loking long lashes. It is not for the girls who want volume volume volume, but it is a nice everyday mascara.

What is special with this mascara is that it goes on like tubes around your lashes instead of just painting them These tubes are easily removed using alot of water and a light pressure. So it is a good mascara for those girly movienight when the tears are running, or a workout. This patent makes it quite waterresistant as long as you are not touching your lashes to much.

So give it a shot, if you like your lashes long and naturallooking!

5 kommentarer :

Marte sa...

Den kunne gitt mer volum ser jeg ja. Jeg liker masse volum OG lengde;) Bra anmeldelse ladybird:)

Ladybird sa...

Takker Marte ;) Må ta disse oppdragene seriøst vettu. morsomt å være tester :) Jeg er helt klart mest opptatt av lengden på vippene, men litt volum skader heller ikke ;)

Marte sa...

Ja, det må vi:) Knallmorsomt å være tester ja:D

Belle sa...

Bra anmeldelse:)

Ladybird sa...

Belle: så bra du likte den :) Det er jo min jomfrutur som anmelder :)