Sider

09.05.2009

Akk...


Photo: googlet
Jeg vil ha denne kjolen jeg. Noen som kanskje vet hvor det kan henge igjen en i 36, eller tilfeldigvis har en til overs? Det er lov å drømme... Kan jo hende det finnes et fantastisk snilt H&M menneske der ute som får en retur og legger den til side til meg...
----------------------------------------------
I still can't get over this dress from the Matthew Williamson H&M colleboration. Anyone who's got one leftover...

13 kommentarer :

Merete sa...

Her i Danmark bliver kollektionen først frigivet 14. maj.Er den blevet frigivet før i Norge.?

/Merete

Nelia sa...

...og hei igjen (trykket på feil knapp gitt...) Det jeg skulle si var at jeg kjøpte denne kjolen i Ski. De hadde den bare igjen i str 34 - men den passet helt fint tiltross for at jeg vanligvis er 36/38. Det var flere igjen i går, du kan jo prøve å ta en tlf...Lykke til i jakten - den er faktisk veldig søt.

Liss sa...

Denne kjolen er bare kjempefin, så skjønner godt at du svært gjerne vil ha den!! Me too, men så var det penger da.. :/ Håper du får tak i den!! :)

Tine sa...

Du får henge over pcen din 14. mai å shoppe en online! Det skal ihvertfall jeg ;)

Cecilie sa...

Den kjolen er kjempefin, var bare store str igjen her oppe også... Men jeg fikk kjøpt et skjerf jeg hadde lyst på iallefall=)

Ladybird sa...

Merete: Den ble lansert i butikkene den 7.mai, den 14.mai blir den lagt ut på nett :)

Nelia: Tusen takk for tipset, jeg skal faktisk til de trakter i neste uke. Det var veldig snilt av deg å si fra, og bra at du sa fra om størrelsen, jeg er selv en 36/38 :)

Liss: jeg skal egentlig ikke bruke penger nå rett før jeg drar til Spania, men denne vil jeg ha ;)

Tine: Ja jeg vet, men jeg er så redd jeg ikke får tak i den der :)

Cecilie: jeg kjøpte det skjerfet du kjøpte, det er råfint ;) Fikk også kloa i en bikini :)

Cecilie sa...

=) Så bra, jeg prøvde også flere bikinier, men ingen satt noe spesielt bra på meg dessverre. Håper du får tak i kjolen på nett den 14.

nadja sa...

jeg fikk tak i skjortai samme mønster, men tenker å levere den tilbake siden den er i str.40. skulle heller hatt den i str.36. både kjolen og skjorten har et helt fantastisk mønster, jeg er hypnotisert.
jeg fikk tak i masse klær, men ingen kjoler, desverre.

Ladybird sa...

Cecilie: jeg håper også jeg får fatt i den lekre kjolesaken ;) Klarer ikke bestemme meg for den bikinien jeg har kjøpt, jeg har ikke helt det rett puppestellet for den toppene, men bikinien er jo så fin... ;)

Nadja; Jeg hørte kjolen var stor i størrelse og det gjelder sikkert blusa også. Og den fasongen avhenger egentlig av en god fitting! Jeg elsker mønsteret jeg også...må få fatt i den ;)

Jentelus sa...

Denne var målet mitt også på torsdag, men ble ingen fangst, desverre. Satser på lykke og hell den 14. Kjolen er fantastisk søt!

Ladybird sa...

Tvitvi ;) Lykke til. Den er virkelig en godbit!

Belle sa...

Hei.

Jeg leverte inn en kjole i str.34 på H&M på Trondheim Torg i dag. Du kan jo ringe og høre om de fortsatt har den, og eventuelt kan sende den på postoppkrav. Jeg er vanligvis str.34, men denne var altfor stor til meg.
Lykke til!

Ladybird sa...

Belle: tusen takk for tipset! jeg hørte de var veldig store i størrelsen, så det hadde nok passet :)