04.01.2010

Barbados og Antigua


Jepp, det hørtes vel rimelig fristende ut. Jeg får i hvertfall enda mer lyst på en varm ferie av de navnene. BGI Barbados adams og ANU Antigue bird intl. er navnene på fargene på disse kremøyenskyggene fra USLU Airlines. Herlighetene har jeg fått tilsendt av nettshoppen Pink Crocodile og de er nå testet ut.

ANU er den rødlige, nesten rustfargede og BGI den sjokoladefargede. Jeg har blitt glad i begge fargene, selv om jeg var litt skeptisk til ANU i begynnelsen. Føler at en del rødlige toner bare fremhever eventuelle røde partier i huden og at man kan få litt rødskutte øyne av å ha rødlige farger nærme øynene. Denne er så dempet at jeg ikke opplever dette som noe problem. Begge fargene kan påføres i ulik tykkelse for ulik fargestyrke, personlig foretrakk jeg tynne lag som ga en antydning til farge og en fin glans.

Jeg brukte fingrene da jeg påførte denne kremøyeskyggen og det fungerte godt, den er lett å påføre og lett å arbeide med. Den sitter også overraskende godt, jeg trodde slike kremskygger bare ville gli utover huden. Jeg har brukt de som øyeskygge, men også lagt et tynt lag rundt hele øyet for å gi litt mer dybde, på leppene, og som en highlighter i små doser. det er rett og slett et veldig versatilt produkt som kan brukes til så mangt. Jeg ser for meg at jeg kommer til å bruke disse enda mer til sommeren, da fargene vil bli råfine på gylden hud, og de gir en herlig glans.

Og hvis du skulle være fristet til å teste disse så kan jeg glede dere med at de er satt ned fra 237,- til 99,- på Pink Crocodile nå! Sjekk også ut fargene IPA, LWO og BJM, de så herlige ut!

I have been testing these cream eyeshadows from USLU Airlines for a while. I got them from the webshop Pink Crocodile and I think they are the only distributor of USLU Airlines products in Norway, or what? I haven't been using cream eyeshadow before, and wasn't quite sure what to rthink about it. Wouldn't it become smudgy after a while? Not at all, it stayed put and was surprisingly easy to put on, just using my fingertips. I ended up using it like eyeshadow, contouring my eyes, on my lips and as a highlighter. I can't decide if I liked the dark chocolatish color called BGI Barbados Adams or the burned red color called ANU Antigue bird intl. best, they both kind of grew on my after a while. I guess I'll wear them even more when I get a tan the coming summer, because of that lovely shimmereffect. Wanna trey these out, you can get them for a reduced price at Pink Crocodile right now!

2 kommentarer :

Marte sa...

De så fine ut! :)

Ladybird sa...

Moro å være produktanmelder Marte, jeg får så mange nye favoritter og øynenen opp for nye produkter :)