04.01.2010

London...


Photo: googlet
Da en venninne foreslo at vi skulle dra på januarshopping i London var jeg ikke vond å be. Nå prøver vi å få turen i boks og jeg lurer på om dere har noen hotellanbefalinger. Vi kommer ikke til å tilbringe mye tid på hotellet, så det trenger ikke være noe fancysnancy, men gjerne relativt sentralt.
One of my girlfriends asked if I wanted to go to London soon. Sure! So now we are planning a weekend in London, and I just wanna ask you if any of you know any good places to stay. Thanks!

10 kommentarer :

Anonym sa...

Eden Hotel i Bayswater er sentralt og greit. Et Twinroom ( dvs rom med to enkeltsenger)koster ca £235. Ellers anbefaler jeg lastminute.com for gode i siste liten hotelltilbud.

Kine x

Kamilla sa...

Jeg skal til London i mars, så får følge med på forslagene jeg også :) Post gjerne noen tips til butikker/restauranter/hvasomhelst når du kommer hjem! God tur :)

Mia sa...

hei :)

Jeg var i london i desember og da bodde vi på Astor Court Hotel....ligger rett ovenfor Oxford Street! Og vi betalte vel ca 400 kr per person i dobbeltrom!! Ikke sånn superfint, men sentralt =)

http://no.hotels.com/hotel/details.html?reviewOrder=date_newest_first&roomno=1&destinationId=549499&rooms[0].numberOfAdults=2&tab=description&hotelId=121279

Anonym sa...

Easy har flere. Komplett usjarmerende, men rent, nytt og funksjonelt. Sentralt er det også:)
http://www.easyhotel.com/

Spis, løp, les sa...

Hold deg unna Reem i Bayswater, grusomt sted! God tur, og kos deg masse!

Unknown sa...

Skal til London i slutten av jan, bor da på Crowne Plaza London Kensington. Ikke bodd der før, men virket koselig. Bodde på The Cromwell Best Western i fjor, trivelig sted. Sas-hotellet (edwardian vanderbilt) der kan også anbefales for et ok london-hotell.

Alle tre ligger ved Gloucester Road tube station. Synes det er et koselig&trygt område, sentralt og god stasjon.

God tur!

Lea sa...

Hei!

Meg og min kjære drar til london hvert år og da bor vi alltid på the caesar,der serverer de serranoskinke og manchego til frokost;) er ganske billig,men da må du kjøpe via hotelsclick.com :) vi pleier å dra midt i uken, da er det billigst, sikkert litt dyrere i helgene!

God tur!

Annie sa...

K West Hotel & Spa vest i London. Hotellet ligger like ved undergrunnsstasjonen Sheperds Bush og med Central Line er dette 1 stopp fra Notting Hill Gate. Man kan også gå til Notting Hill og Kensington High Street. Hotellet ligger også like ved Westfield Shopping Centre (fantastisk!). Hotellet er forholdsvis billig og er veldig moderne med god standard (Aveda-produkter på badet og moteblader på bordet). Check it out ;)

http://www.k-west.co.uk/

Ladybird sa...

Tusen takk for mange flotte tips :) Dere er knall! Nå skal jeg undersøke med reisesjefene hva hun synes ;) Og ja...dere får nok bli med på deler av turen ;)

kine sa...

Alexandria!! billig og sentralt! bodd der to ganger :)