Sider

05.09.2010

040910

Photos: ladybird
Blazer fra Vila
Cardigan fra H&M
Shorts fra Tina Haagensen
Strømpebukser fra Zara
Booties fra Bianco Footwear
Veske fra Mulberry
Blazer from Vila, cardi from H&M, short from Tina Haagensen, stockings from Zara, booties from Bianco Footwear, handbag from Mulberry.

GOD SØNDAG! JEG STIKKER NÅ BORT PÅ BIRKELUNDEN FOR Å SELGE UT GARDEROBESKATTER. KOM GJERNE BORT EN TUR I SOLSKINNET!
UPDATE: Laaaaaang venteliste på Birkelunden i dag og vi fikk ikke plass. Prøver igjen neste helg, antageligvis både på vestkanten og Birkelunden ;)

12 kommentarer :

Ella sa...

Nyyydelig! Hadde jeg bodd i Oslo, hadde jeg kommet løpende!

Linn sa...

Nydelig sko girl:)

SP

Vibbis sa...

Hvor får jeg kjøpt den shortsen? Kjempelekker!

Cecilie sa...

Se der har du luftet den fine shortsen fra Tina Haagensen =) Den er nyyydelig!
Kjipt å ikke få plass, bedre lykke neste helg. Jg gleder meg til å stikke innom Birkelunden midt i oktober da turen går til Oslo =)

Mina sa...

kjempe fin shorts!!

Lisa Marie sa...

Åh, kjempefiin! Kult kombo med silkeshorts/ullstrømper Og skikkelig fine sko! Litt frekke:)

Ladybird sa...

Ella: Har dere noen slike markeder i Bergen Ella? :)

The girl of many sorts: Og deilige, jeg hadde bare vondt i ene tåa når jeg kom hjem, og er blå etter en skade, så det skulle bare mangle om den ikke sa fra litt ;)

Vibbis: Du kan jo stikke innom Designerkollektivet eller sjekke nettshoppen til Tina Haagensen. jeg vet hun bare produserte noen få av den, men du bør absolutt sjekke det opp, for den er helt fantastisk nydelig!

Cecilie: jeg skal ikke klage, har alltid fått plass før. Dessuten er vi positive jenter, så uflaks i dag betyr vel dobbel lykke neste helg, tror du ikke?! ;) Stikk innom Cocoa for en kakao når du skal til Birkelunden da. det er digg!

Mina: elsker den :)

Lise Marie: Jeg kommer aldri til å klare å gjøre en monokrom stil som bare er søt, må ha inn litt røffere elementer. Denne shorten er helt herlig, den er så utrolig flott til så mye!

Tina Haagensen sa...

Du ser fantastisk ut!!
Herlig å se at shortsene har et liv også etter sommeren. Jeg synes det er litt trist å pakke bort fine sommerklær som man er glad i, det er så mye bra ull-undies i smale modeller som funker utmerket som underlag. Og som du gjør det her ved å blande inn røffere plagg som en cool kontrast :-D

Anonym sa...

Fine fine sko. Er de fra denne sæson ?

Rock'n Roll Ballerina sa...

Looking great:)

Marte sa...

Fantastisk antrekk søte deg :)

Ladybird sa...

Tina Haagensen: Tusen takk for veldig hyggelig kommentar, er utrolig gøy at du kommenterer altså :) man kan jo ikke pakke bort et så nydelig plagg en hel høst og vinter, shorten fortjener å bli brukt, den er jo helt fantastisk! :)

Everywhere is nowhere: de er fjorårets, fra Bianco Footwear ;)

Rock'RollBallerina og Marte: Dere er skjønne!