Sider

07.01.2011

2 favoritter for huden

Photos: ladybird
Dette er definitivt to av favorittene i baderomsskapet. Det er ikke så mange produkter jeg kjøper igjen og igjen, men disse handles alltid inn på nytt når de begynner å synge på siste verset.
Face & Body Scrub fra MD Formulations er en supereffektiv skrubb for ansikt og kropp. Den inneholder både peelingkorn og glykolsyre som sørger for å etterlate huden supermyk. Absolutt den beste skrubben jeg har prøvd noen gang. Jeg bruker den hovedsaklig i ansiktet, men også på tørre og rue partier på kroppen. Førdst fukter jeg huden, så påfører jeg skrubben og masserer den utover. Så lar jeg den ligge på huden i cirka 10 minutter før jeg skyller den av. Da kan man virkelig kjenne at glykolsyra gjør jobben sin, det prikker og småsvir litt i huden. Dette er ikke farlig, bare et tegn på at virkestoffene gjør jobben sin. I begynnelsen kan man merke noen utbrudd av urenheter og litt småflassing, men det er bare en liten fase mens huden fornyes. Jeg har anbefalt denne til flere venninner og dommen er enstemmig, den er helt fantastisk!
Etter en runde med skrubben så kan det lønne seg å tilføre nærende eller fuktighetsgivende masker, da disse trekker lettere ned i nyskrubbet hud. Min favoritt når det gjelder fuktighetsmasker er Hydra Floral Moisturising Mask fra Decleor. Den er helt fantastisk! Jeg påfører et tykt lag av denne og lar den trekke seg inn, du merker fort hvordan huden suger den til deg. Hvis nødvendig så påfører du et lag til. Du kan fjerne restene med en bomullpad etter 10 min, eller la masken sitte på ut kvelden. Jeg bruker ofte å påføre den før jeg legger meg og ligge med den natten over. da våkner jeg med superfresh og fuktet hud. Denne virker helende og pleiende for huden, i tillegg til å gi masse fukt. Et superprodukt for huden, I love it!
Say hello to my skins two best friends! Face&Body Scrub from MD Formulations and Hydra Floral Moisturising Mask is definitely my favourite products. The Face&Body scrub leaves the skin supersoft and Hydra Floral Mask keeps my skin moisturized all year long! Love.

18 kommentarer :

Anonym sa...

Elsker md sine produkter:)

Luisa sa...

Ja med denne anbefalingen så kan jeg ikke annet enn å prøve dem! :)

Monique Lund sa...

Elsker både MD og decleor! Selv bruker jeg daily microfoliant og intensive moisture mask til dermalogica - og er veldg fornøyd. Men uansett, så får man en helt ny hud av på peele og fukte så godt - har aldri hatt så fin hud som nå! Og så er det DIGG å skjemme seg litt bort med deilige produkter!

Ha en fantastisk dag kjære deg! :)

Anonym sa...

Takk! Skriver det ned med en gang. Er helt klar for å virkelig finne de produktene som faktisk er bra for huden. :-)

Åsa Velouria sa...

älskar decleor! :)

Heidi sa...

MD er virkelig verdens beste scrub!! Elsker den! :)

AK sa...

Takk for fantastisk anbefalning, akkurat dette jeg trenger etter fråtsing i jula.
Her er det bare å investere.
Vet du forresten om de selger MD på TAX-Free? Skal straks ut å reise ;)

bohemian girl sa...

Takk for tips om hudprodukter. En annen ting; hvor på bloggen din ligger det undervannsbildet du snakket om? Er så nysgjerrig på å se det... Ha en strålende dag!

Anna sa...

Disse bruker jeg også! Virkelig supre produkter!
@AK - De selger desverre ikke MD eller Decleor på tax free (i hvert fall ikke på flyplassene i Norge eller Danmark, men du kan kjøpe det rimelig på nettet. Feelunique.com har kjempesalg nå hvor det er 20% rabatt på MD i tillegg til de nedsatte prisene pluss 5 pund rabatt hvis du kjøper for over 50 pund og bruker koden "GETMORE" men de har siste dag i morgen. Jeg har allerede kjøpt for alt for mange penger der nå, men gode hudpleieprodukter er absolutt verdt det :)

Ladybird sa...

Jaks Paper: de er virkelig verdt pengene sine!

Luisa: det bør du så absolutt, de er geniale! :)

Monique Lund: Jeg prøvde masse Dermalogica produkter da de kom, men ble aldri helt fortrolig med kremene deres , men er det et produkt jeg liker hos de er det Daily Microfoliant! En skrubb man faktisk kan bruke hver dag. Men Face&Body Scrub er faktisk hakket bedre! ;)

Motejournalisten: disse to er fantastiske! jeg kommer til å bruke disse så lenge de gir meg det resultatet de gjør den dag i dag :)

Åsa Velouria: De fleste hudpleiproduktene mine er fra Decleor, fantastiske produkter! :)

Heidi: Det er den, helt genial! :)))

AK: ikke noe MD på taxfree dessverre, men du bør uansett kjøpe på nett, det er billigst der ;)

Bohemian girl: Disse to er fantastiske, du bør sjekke de ut ;) Bildene kan du se i dette innlegget: http://ladybirdnest.blogspot.com/2010/08/vintage-i-bracelona.html Jeg elsker alle bildene, men aller mest det av han tatoverte mannen med armene i kryss! Akk!

Anna: Tusen takk for gode tips og svar :) God hudpleie er dyrt, men det er veldig drøye produkter og man ser virkelig resultater, så jeg vil legge litt penger i det ;)

AK sa...

Ladybird og Anna: Tusen takk for kjempegode tips, kjøpte nettopp fra feelunique.com, og fikk skrubben for under 200 kr (altså ingen toll) - Fantastisk.

Cecilie sa...

Denne fuktighetsmasken hørtes utrolig deilig ut. Det er viktig å skjemme bort huden iblandt, spesielt i disse kuldeperiodene =)

Anonym sa...

Hvor ofte bruker du md peelingen som maske?

Ladybird sa...

AK: Genialt, det var en god pris :)))

Cecilie: det er den beste jeg har prøvd, og jeg har testet en god del som den produktjunkien jeg er ;)

Anonym: Litt etter behov, men stort sett en gang i uka :) Jeg bruker den ofte før andre masker også, føler at maskene trekker bedre inn når huden er peelet først :)

For Alltid 29 sa...

MD Face & Body Scrub er enda bedre om den brukes på tørr hud! :)

Ladybird sa...

For alltid 29: Stemmer, jeg bruker den ofte på tørr hud også, spesielt på albuer og overarmer :)

mari sa...

hvor har du kjøpt den store decleor tuben? jeg finner bare den lille som inneholder 50 ml!

Ladybird sa...

Mari: jeg kjøper de alltid på Ebay ;) Det der er salon size ;)