16.01.2011

Marrakesh

Photos: ladybird
Jeg var innom Eger en liten tur i helga. Der prøvde jeg på meg jeans fra MiH. Jeg ville ha noen med skikkelig flare. Og da var modellen Marrakesh perfekt. Det var bare noen få mørke Marrakesh igjen i min størrelse så jeg turde ikke la være. Disse kommer til å bli perfekt i vårgarderoben!
Went by Eger this weekend and tried on some MiH jeans. Wanted someone with some serious flare. Then Marrakesh turned out perfect! So, I just added these jeans to my spring wardrobe. Love them already!

5 kommentarer :

Veronica Lauritsen sa...

Åå,de buksene elsket jeg..Kunne tenkt meg de selv,lenge siden jeg har bruk noe med sleng nå!!

dagens outfit sa...

grattis ;) det ble de ja!

Monique Lund sa...

Å gud så stilige - og de var det skikkelig flare på ja! Glede rmeg til å se dem på! :)

Rock'n Roll Ballerina sa...

Stilige, veldig kult med skikkelig flare:)
Har lyst på noen selv, leter etter noen selv. Litt lyst på noen lyse:) Har du erfaring med MiH jeansene fra før av? Er de bra?

Ladybird sa...

Veronica: Du bør virkelig sjekke ut MiH sine bukser, de sitter superfint på og er utrolig behagelige. Føler på meg at det blir flere bukser derfra ;)

DO: oh yes, takker og bukker!

Monique Lund: en ny favorittbukse det her ;)

Rock'nRollBallerina: de får inn denne modellen i en lysere variant nå til våren, den er sikkert veldig flott den og ;) Jeg er superfornøyd med MiH sålangt. Den sitter etter der den skal og er godt tilpasser både hofter og midje. Også er de så myke og behagelige på, selm om de er tighte!