05.01.2011

Manikyr i sofakroken

Jeg fikk badebomber i julegave! Denne lukter lavendel og la igjen en deilig lavendellukt i hele stua...
I got these bathtube-bombs for Christmas. This one smells of lavendel, and leaved my livingroom smelling delich!
Med et fotbad hører også en god skrubb med!
A pedi  and a mani always demand a great scrub!
Salighet!
Pleasure!
Denne skrubben fra Linda Johansen var jeg så heldig å få i en goodiebag en gang. Den lukter helt himmelsk av fersken og etterlater huden supersoft! Jeg har også body butter i samme serie og det lever virkelig opp til navnet "butter" og gir masse masse næring!
I love this scrub from Linda Johansen. It smells like peach and leaves my skin supersoft!
Neglelakkgeek'en har orden i sakene. Jeg hukser ikke helt hvor jeg kjøpte denne plastbeholderen, men vet at man kan få fatt i lignende på Ikea eller Clas Ohlson.
Nail polish geek? Yes, I am.
 Essie og OPI er klare favoritter! Og husk alltid en god underlakk og avslutt med en god overlakk som tørker raskt!
...and Essie and OPI is my biggest favourites!
 Tærne fikk to strøk med Essie sin sarte rosafarge Guchi Muchi Puchi. En soft rosafrage som etterlater tottelottene superfreshe!
My feet got two coats of Guchi Muchi Puchi from Essie. A soft pink that looks superfresh!
Etter et strøk underlakk, to strøk farge (avhengig av dekkevne) og et strøk overlakk så får neglene en dusj med denne sprayen. Den gjør at lakken tørker raskere og pleier samtidig negler og hud. Du har kanskje vært borti den supergode negleoljen fra samme merke?
I always use to spritz on some fast enamel dryer from Solar, can't stand waiting for the polish to dry.
En god fet hånd- eller fotkrem er også et must. Tørre hender er ikke særlig freshe, så her er det bare å pøse på med krem! Dette er en av mine favoritter fra L'Occitane. Den er proppfull av Shea Butter og en bestselger hos L'Occitane, med god grunn.
There's no mani or pedi without a fantastic moisturizer. This one from L'Occitane is one of my favourites!
Min nye favoritt-rødfarge er Cajun Shrimp fra OPI. Den er helt suveren. Rødfargen har et snev av korall i seg og ser superfresh ut. hendene mine er nærmest lyseblå i mangel av solskinn, men  med denne lakken så ser de faktisk en anelse solgyldne ut! Det kan vi like.
Cajun Shrimp from OPI. My new favourite red.
Photos: ladybird
I går kveld var det hjemmepedikyr og -manikyr som sto på planen. man føler seg raskt litt freshere med nystelte negler og tær. Siden jeg blogger mye om neglelakk, så tenkte jeg å komme med noen andre produktfavoritter som gjør sluttresultatet best mulig.
Yesterday I spent some time to freshen up my hands and feet. I love cuddling up in the sofa, and having a at-home manicure and -pedicure. A great resault is easier achieved with great products. here are some of my favourites!

12 kommentarer :

Vibbis sa...

Takk for et herlig innlegg. Jeg har også en slik plastboks fra Clas Ohlson, men den er det løsnegler i...hehe! Har en egen en til lakkene jeg også.

Victorias Inspirasjon sa...

Oj, så mange fine neglelakker du har! Og til og med orden i dem ;) Takk for fine fottips :) Selv er jeg ikke så flink til å ta vare på føttene om vinteren, men du hadde så mye deilige produkter at det fikk jeg lyst til :) Ha en fin dag :)

Frøken Cava sa...

Så deilig! Kan jo si at min kveld var helt lik ;) Er det ikke deilig å være jente?

Litt misunnelig på alle neglelakkene dine da! Det er helt sikkert.

Luisa sa...

Så mange neglelakker!! Himmel :D Jeg har faktisk den SolarOil, kjempegod er den! Så utrolig deilig med slik selvpleie :)

Tessi sa...

Herlig! Er baljen din fra ib Laursen?

http://tessi-la-la-land.blogspot.com/

Rock'n Roll Ballerina sa...

Så deilig ut med et fotbad og pleie:) Og den fotkremen er fantastisk bra, har alltid håndkremen i samme serie i vesken:) Og takk for Opi tips, har aldri brukt noe fra det merket, og den korall fargede lakken må bare bli en i samlingen..fantastisk farge!

Benedicte S sa...

Så deilig! Og godt å se at det er flere her i verden med neglelakkmani ;)

Ladybird sa...

Vibbis: oh my! Da er jeg ikke helt gal da, som har så mye lakker. Har du virkelig en hel slik med løsnegler! Wow, nå mistet jeg munn og mæle!

Victorias Inspirasjon: Du burde så abolutt starte med litt hjemmemanikyr og -pedikyr. Det er godt for kropp og sjel og en luksus vi jenter burde unne oss ;)

Frøken Cava: Vi to vet å kose vårs ;)

Luisa: SolarOil'en er supergod. også lukter den så godt! hehehe...er en del neglelakker ja, du kan fint få lov til å kalle meg halvgal ;)

Rock'nRollBallerina: Har både fotkremen og håndkremen, de er helt fantastiske. men du, har du prøvd dusjoljen med mandel, det er min desiderte favoritt! Og Cajun Shrimp kan anbefales på det sterkeste, perfekt rødfarge!

Benedicte S: hehehe..jeg tror det er flere av odd, heldigvis! ;)

Anonym sa...

Takk for et inspirerende innlegg! :) Lurte på hvor du har fått tak i den solar speed-saken? Har så dårlig tålmodighet at manikyren sjeldent blir vellykket, men da er det kanskje håp for meg og?

Elisabeth N sa...

Så fantastisk! :) Kjenner at jeg skal gjør det samme i kveld!
Men hva skriver du på de små hvite klistrelappene på lakkene? :)

Vibbis sa...

Hehe, min er ikke like stor som din eske. Mente bare at jeg også har en sånn type boks, med mange rom : )
til løsnegler...hehe

God helg!

Ladybird sa...

Anonym: jeg har kjøpt den på Ebay ;) Den og en hurtigtørkende overlakk er et must! :)

Elisabeth N: Veldig deilig med slike kvelder! De lappene er det ikke jeg som har satt på, det er klistrelappene som sitter på når du kjøper de ;)

Vibbis: he he he...begynte å lure litt du ;) GOD HELG!