24.01.2011

Colorsplash!

Photos: Nike, Adidas
Jeg er inne i en god treningsflyt. En dag uten trening gir skikkelig uro i beina og abstinenser. Det er deilig å få denne avhengighetsfølelsen av treninga. En ting som gjør økta morsommere er riktig utstyr. Og fint utstyr. Jeg trenger noen nye lette joggesko og gira på noen skikkelig fargefreshe noen. Er litt nysgjerrig på Nike Free modellene. Skoen er lett og bygd på en måte som skal gi deg fordelene av barfottrening, samtidig som den gir foten støtte og demping. Slike barfotsko skal visstnok oppmuntre fotens naturlige bevegelser og på den måten styrke muskelaturen fra helt nede i foten, oppover hele beinet og helt opptil coremuskulaturen. Det høres jo unektelig veldig fristende ut.
Noen som har erfaringer med Nike free eller lignende sko, som de vil dele?
I love my workout routine these days. If I aint able to go to the gym one day, I'll get abstinences and my feet starts to tickle. One thing that makes those sweaty hours more fun, is great sports gear. Like some really fancy shoes. I want some colorpopping ones!

8 kommentarer :

Anonym sa...

Jeg elsker mine nike free sko! ingen tvil om at jeg kommer til å kjøpe samme model til våren igjen. De er spesielt fine for innetrening eller når det begynner å bli litt varmt ute igjen synes jeg.
Super digge :)

dagens outfit sa...

ja, vi har de begge to, men vi bruker de ikke til trening da... haha :)

Anonym sa...

elsker nike free, men hvis du trener en del(løping) ville jeg kjøpt sko med bedre/mer demping! men nike free er også glimrende til "hverdags". de er helt klart favoritten når jeg skal på ferie, uansett hvor
(lette, tynne og god såle)!

-m

Anonym sa...

Jeg brukte mine i starten til løping, inne på mølle i starten, så et par turer ute. Min opplevelse var at skoene ble alt for myke og jeg endte med å få vondt forran på leggene (beinhinnebetennelse) av å bruke de.
Jeg sverger nå til Asics Kayano skoene og er super fornøyd med de!

Tirill sa...

Jeg elsker Nike free! Verdens beste sko. Jeg har endt opp med å kjøpe tre par siden jeg kjøpte de første i fjor vår, bare fordi jeg bruker dem hele tiden. Nå vet jeg ikke hvordan de er til trening, siden jeg aldri trener. Men dette er uansett sko du blir avhengig av!

Ladybird sa...

Anonym: de høres jo ut som en perfekt storby sko ;) Jeg har to lette par fra nike fra før som jeg alltid tar med på ferie, for lange trasketurer i storbyen. Men kunne tenke meg noen freshe til treningssenteret ;)

Dagens outfit: he he he...slik er jeg alltid med nye sneakers...men etter litt så ender de alltid opp som treningssneakers ;)

Anonym: jeg tror nok jeg velger noen andre når jeg skal løpe langturer, men er sikkert deilige til noen timer ;) Ellers er de som du sier, perfekte city shoes ;)

Anonym: jeg tror ikke de er støtdempende nok for løpeturene mine, ihvertfall ikke hvis man skal løpe litt lange turer. men til innetrening i sal går de vel? freshe er de ihvertfall, så jeg får nok brukt de uansett ;)
Takk for tips om gode løpesko! ;)

Tirill: såpass, tre par på et år! Det tar jeg som et godt tegn. Må nok snuse litt på disse her ja...bare å bestemme seg for farge da ;)

Inger sa...

ja! har og nike free:) og elsker dem. men mine knær gjør at jeg mest bruker dem der det er mykt underlag (skogsti) og ikke på lange turer.

og deilige å gå i!

Ladybird sa...

Spørs om jeg kanskje må investere i et par da, til storbytrasking og lett jogging ;)