19.03.2012

Taffeta

Photos: ladybird
Jeg gir bort en av favorittblushene mine denne våren, Luminous Crème Blush fra Youngblood i fargen Taffeta. Taffeta er en ganske knall rosa farge, veldig fresh og veldig anvendelig! Jeg bruker også å påføre bittelitt av denne på leppene for en naturlig og fresh farge. Man kan påføre den med fingrene over foundation for å bygge opp en ganske intens farge, eller man kan velge å påføre den under foundation for en dus, lett rødmende effekt.

Så hva trenger du å gjøre for å delta i konkurransen - bare fortell meg hva du synes er det aller fineste med våren! Enten i kommentarfeltet eller på mail til ladybirdsnest@hotmail.com. Husk kontaktinfo slik at jeg kan få fatt på deg om du er den heldige vinneren!

I'm giving away one of my favorite blushers this Spring - Luminous Crème Blush from Youngblood in the color called Taffeta. It's a versatile pink. I wear it over my foundation for some popping cheeks, or under my foundation for a more subtle cheek. I also pat some onto my lips for a natural pink color.

Wanna win this one? Then you have to tell me what you love most about Spring! Either in the commentfield or on a mail to ladybirdsnest@hotmail.com. Remember to leave your contact info so i can get a hold of you if you end up winning this Taffeta blush.

26 kommentarer :

Hege A sa...

Det fineste med våren er faktisk ordet "våryr". Vi nordmenn snakker alltid om været sies det, men angående våren så er det absolutt lov! Det er noe som skjer med alle rundt deg når snøen smelter og solen titter frem. Alle er glade og vi bare forandres.
Så ja vi elsker våren :-))

cholmoey sa...

Det fineste med våren er når du kan nyte årets første morgenkaffi i solen på verandaen. Og at man kan ta av seg skoene, og tusle barfot hjem etter en lang kveld på byen! frihetsfølelse:)

Mia sa...

Det fineste med våren er fuglekvitteret og den deilige duften av en ny sesong! At dagene blir lengre og at alle smiler!

Alexandra sa...

Gåsunger, eselører på bjørken og hestehov, uten tvil!

Luisa sa...

Herlig farge :)

Victoria sa...

Det fineste er den boblende følelsen av lykke som kommer snikende, mens jeg kjenner de første solstrålene varme meg i ansiktet og oppdager at jeg smiler for meg selv der jeg går nedover gaten. Og lukten av vår i luften!

Anne-Marie sa...

Det beste med våren er at alt vekkes til live. Fuglene kvitrer, man hører bokstaveligtalt snøen som smelter, det begynner å lukte varme. Man kan ta frem småskoene og vårjakkene og nyte. Våren er absolutt min favorittårstid <3

Janne sa...

Den aller første hestehoven... Helt urolig at en slik gul blomst som ikke er speseielt vakker heller kan vekke så følelser... DET ER VÅR :-)

Cecilie sa...

Det fineste med våren er å få lufte tærne igjen....
Løpe barbeint i gresset, kjenne gresstråene kile under foten. Sandaler som har ventet en hel vinter på tørr asfalt - Det er vår =)

Åslaug sa...

Det aller fineste med våren er når man kan legge bort vinterskoene, og finne fram småskoene :) Å tusle bortover på bar asfalt uten fare for å skli på isen eller bli våt av snø. Da kommer følelsen av vår :D

Anonym sa...

Sol på tørr asfalt og ballerinasko!

Ida S sa...

Det beste med våren er at alle er mer ute sammen, tar en kaffe i sola og man suger til seg solstrålene. Elsker det!:)

Anonym sa...

Det fineste med våren er å gå tur i skogen med en firbeint venn og høre fuglesangen <3 Elin

Tiamaria_2004@hotmail.com

Hilde sa...

Det fineste med våren er at det blir lysere og lengre kvelder:)

Heidi sa...

Å trippe rundt i småsko og korte bukser:)

Kristin I sa...

Det fineste med våren er at den overasker meg hvert år! Hvert år blir jeg like overasket med mer energi og mer lyst til å gjøre alt mulig... Plutselig får jeg lyst til å trene oftere, jeg får lyst til å være sosial hver dag og jeg nyter solstrålene så fort de viser seg på himmelen :) Velkommen er du, deilige vår ..

Stine sa...

Det beste med våren? Den gode lukten av gress og våt asfalt samt den gode varmen sola gir :)

Evelyn sa...

Det fineste med våren i Tromsø er at det ikke er vår, men går direkte fra snø og vinter til sol og sommer - herlig <3

Anonym sa...

Det fineste med våren er å pakke bort tunge vintersko og finne frem ballerinaer, pumps og Converse!
(helle.marie@gmail.com)

iselin@armonia sa...

Det fineste med våren er at den vekker sansene våres, og bringer oss tilbake til livet! Med løfte om en ny begynnelse og en generell følelse av optimisme <3

Martine sa...

Det aller beste med våren er alle skogsturene jeg tar med den lille hunden min, mens fuglene kvitrer i bakgrunnen og moselukten brer seg inn i neseborene mine. Det er som terapi for sjelen etter alt for mange måneder med vinterdepresjon! Også er det så herlig å se den lille hunden min løpe av glede uten å drukne i snøen, mens hun spiser blåbær rett fra blåbærlyngen :)

Thess sa...

Det var vel kanskje her kommentaren skulle legges ut:P Jeg er i alle fall med:)

Thess sa...

Hehe, jeg er umulig:P Glemte helt å svare på spørsmålet:P Det fineste med våren er følelsen jeg får inni meg når solen varmer helt inn i sjela, og når blomstene springer frem og gjør verden til et eventyr. Det er følelsen av muligheter og lykke og takknemlighet:)

Line sa...

Jeg synes det fineste med våren er når knoppene spretter og den vakreste grønnfargen jeg vet om kommer til syne. Irrgrønt og vakkert og VÅR! Spesielt bjerkeknoppene synes jeg er fine fine. Blir glad inni meg over at jeg skal snart skal få se den fargen igjen, for den er umulig å kopiere.

Et av de fineste diktene jeg vet om er 'Ja visst gjør det ont' av Karin Boye (http://www.karinboye.se/verk/dikter/dikter/ja-visst-gor-det-ont.shtml)
Det er vel noe med meg og knopper... :)
God vår!

Anonym sa...

Det fineste med våren må være lyset, det gir en ekstra påfyll av energi, og hva er vel bedre enn tørr asfalt i lette vårsko, solbriller på nesen og en kaffe eller pils på en utecafe?

Masse bra inspirasjon her inne hos deg. Den blushen blir nok lekker nå som en igjen kan samle litt fregner på nesen:-)

Fin kveld til deg!
Om jeg skulle være heldige(marianne@live.no)

Anonym sa...

Jeg elsker duften av våren og lysere kvelder, kjenne solen som varmer, se knopper som springer ut og ikke minst litt mer liv og røre ute i gatene!
Nettere, lettere sko, og det å bare kunne slenge på seg skinnjakken over en tynnere genser er så utrolig deilig etter en lang vinter under masse klær :)

Takk for fin blogg!

Hilsen Sunniva
(s.b.j@online.no)