27.07.2012

Alicante view

Photos: ladybird
For litt siden hadde jeg besøk og da besteg vi Santa Barbara borgen i Alicante. den ligger på en høyde, der man har flott utsikt over Alicante og strandbyen San Juan som jeg bor i. Kjære vene, så glad jeg har blitt i denne byen!

When there are visitors in town you always seem to look at your own city another way. Not long ago I had visitors, and we went to the Santa Barbara castle on the top of a hill in Alicante. Great view of Alicante and San Juan.

6 kommentarer :

Lydia sa...

Been there done that!

- L

Melissa Spania sa...

Jeg har et bilde av mannen min og meg for nøyaktig 10 somrer siden, det var vår første kjærestetur og vi dro til Alicante siden pappa har hus der. Jo, så vi har et bilde av oss to på denne borgen. Bildet er superslitt men Aleksander har det søren meg ennå..
Og ja, byen er fin!
Hvor lenge blir du før du må vende snuten tilbake til Norge?

Project Vibes gate sa...

Nydelig. Vi gleder oss til Spania tur i september. Da skal vi bo i en liten by som heter Villa-Rosa (kjenner du til den?) utenfor Alicante, så har du noen Alicante og omegn tips så tas de i mot med stooor takknemlighet! Tenk å bo i Spania a du ;) Heldige!!!

HerBerryness sa...

For en flott plass du bor på!!

Hanne sa...

Så sinnsykt misunnelig.

Ladybird sa...

Lydia ;)

Melisaa Spania: Så utrolig koselig å høre! Søt liten historie :) Jeg vet ikke hvor lenge jeg blir her nede, vi får se. trives ihvertfall veldig godt ;)

Project Vibes gate: det er ikke tilfeldigvis VIlla Joyosa? det er en veldig koselig by ;)

Herberryness og Hanne: Nytes det ;)