18.07.2012

Contour & Highlight


En venninne av meg lurte på om jeg ikke kunne forklare henne prinsippet med counturing og highlighting. Siden jeg er litt noldo på makeup så tenkte jeg å la Lisa Eldridge ta seg av saken. Denne er til deg Marianne!

A friend of mine asked my to explain how to contour and highlight. Not that easy actually - so I decided to let Lida Eldridge to her thing.

5 kommentarer :

Trine sa...

Kam jeg spørre hvorfor du aldri viser fjeset ditt åå bloggen eller instagram??? Vi vil jo gjerne se hvem vi bruker tid på å lese om!!! Please svar:) hilsen fast leser som begynner å lure..

Lydia sa...

Magisk hvor mye - litt sminke egentlig gjør!

- L

3brosejenter sa...

Artig video, med masse inspirasjon. Nesten så jeg må gå å sminke meg nå!

:)

The girl in Oslo sa...

Lisa er fantastisk dyktig :)

ha en fin dag.

Ladybird sa...

Trine: Hei og beklager for veldig sent svar :) Her har det vært travelt med masse besøk de siste ukene. Jeg velger å utelate ansiktet fordi jeg føler at det ikke har så mye med bloggen og instagram å gjøre. Bloggen omhandler jo en interesse jeg har og hvem jeg er som person er egentlig ikke så relevant, føler jeg da. Hvis jeg hadde valgt å blogge med ansiktsbilder så blir fokuset fort på meg som person, istedet for de tingene jeg blogger om :) Var det forståelig? Bare hyggelig at du lurer altså. Jeg er heller ikke helt anonym, har gjort flere intervjuer i aviser og magasiner, men føler ikke at det er så viktig å vise ansiktet i det daglige.

Lydia: rett og slett magisk!

3brosejenter: man får litt lyst til å teste det ut med en gang :)

The Girl in Oslo: Jeg digger Lisa ;)