30.07.2012

The White Blazer

Photo: Og My Golli
Jeg har hatt noen runder med den hvite blazeren. Det er så fint, men jeg har ikke funnet en jeg blir hundre prosent fortrolig med. Det er en tynn linje som skiller de lekre hvite, fra de simple. men nå skal jeg ta opp jakten. jeg vil ha en hvit blazer.

The White Blazer. How can something that simple, be that hard? I've been trying to find a white blazer for a while, but it never seems to be the right one. There is a thin line between tacky and tastefull. Now I'm set on finding a tastefull one. Asap.

4 kommentarer :

Kagina sa...

Jeg og!! Jakter etter en hvit blazer som ikke koster en månedslønn men det er vanskelig altså! Vil finne en som har et fint snitt, sitter fint på kroppen, passe lenge og ikke dreper lommeboka. Skrik ut når du finner :)

Luisa sa...

Hvitt er så lekkert! Håper du finner den perfekte!

Mia sa...

Mango har en som er kjempelekker http://shop.mango.com/NO/p0/mango/new/jackets/smoking-blazer/?id=71100155_10&n=1&s=nuevo&ie=0&m=&ts=1343752697537

Ladybird sa...

Kagina: jeg skal skrike ut vet du, lov meg å si fra hvis du finner en før meg ;) Tror jeg vil ha en som er litt tung i materialetslik at den faller fint :)

Luisa: Still looking ;)

Mia: jeg har sett på den, den er et alternativ! ;)