28.11.2013

Frøken Pedersen er live


Det har vært litt stille her på bloggen de siste ukene. Da har jeg nemlig jobbet på spreng for å lage nettbutikk for Frøken Pedersen. Og vet du hva, i dag gikk vi live! Vannvittig gøy!


Kjenner du ikke til Frøken Pedersen konseptet fra før? Det er en motebutikk som ligger på Jessheim, startet i 2005 av stylist og frisør Marianne Juvik Pedersen. De fører merker som Marc by Marc Jacobs, Michael Kors, FWSS, Tom Wood, DAY Birger et Mikkelsen, Front Society, Holzweiler, The Last Consiracy, Alexander McQueen. Og jeg jobber med deres digitale flater. Nettbutikken er enda mer livsstilsbasert og kommer til å fylles med digge merker både på mote-, interiør og skjønnhetsfronten. Og noen riktig morsomme overraskelser etterhvert! Stay tuned.

5 kommentarer :

Nanne sa...

Har såvidt rukket å ta en titt, men her var det jammen mye spennende! Likte godt mat&drikke-sortimentnet, tror det blir noen julegaver herfra til matinteresserte familiemedlemmer :)

Anonym sa...

Så gøy!!
Så flink du er:)

Herberryness sa...

Så gøy! Grattis :) ;)

Frøken Pedersen sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Ladybird sa...

Nanne! takk for feedback! Det er maaaaaasse varer som ikke er lagt ut enda, nye godbiter kommer hele tiden! Og det sortimentet blir enda større og enda bedre ;-)

Anonym og Herberryness: Kjempegøy å få lov til å lede et slikt prosjekt! Får jobbet med retail på en annen måte enn jeg er vant til :-)