16.11.2013

Kultkremen - Embryolisse Lait-Crème Concentré

Photos: ladybird
Embryolisse Lait-Crème Concentré er an av disse franske apotek klassikerne med kultstatus. Jeg er jo svak for både franske apotek og kultprodukter, så den har lenge stått på listen over noe som må testes. Og nå i høst har jeg endelig fått kloa i den.

Det er en veldig lett krem med multifunksjonelle egenskaper, den er mild og luktfri og kan brukes av hele familien, fra far sitt nybarberte fjes, til såre barnerumper og fuktighetskrem til mor. Den fungerer som en fuktighetskrem, en mild rensekrem, super på solbrent hus og som en intensiv fuktighetsmaske. (Ja jeg vet, det høres ganske forbaska bra ut!) Og vet du hva, jeg elsker den! Den lette konsistensen, den friske følelsen etter påføring, den gir et supert underlag for makeup.  Den har rett og slett blitt et lite must i baderomsskapet. 

Kremen består av en nøye sammensatt kombinasjon av fettsyrer, vitaminer og næringsstoffer og inneholder blant annet bivoks, shea butter og aloe vera. Og selvfølgelig ingen parabener. Den gir godt med fuktighet og etterlater huden myk og spenstig. Hvis du er ute etter kremer med mer aktive ingredienser, så finner du ikke det i denne, men den er super å kombinere med et mer aktivt serum.

Ikke er den ille i pris heller, 240,- hos Heaven Scent.

I have a weekness for it-products and french pharmacy favorites, and this one is one of the wellknown. It took me time to get it tested, but this fall I got my hands on one. 

Finally, I have to say. Cause it is pretty damn good. It's superlight, leaves the skin moisturized and plumped and can be used in so many ways. It's a great moisturizer, perfect for a sunburn, a mild cleanser, works perfectly as a moisturizing mask. A true multiuseproducts. The combination of ingredients makes it rich in fatty acids, vitamins and nutrients. It contains shea butter, aloe vera and beewax and are parabene free. You should certainly make room for this beauty secret!

5 kommentarer :

ritas88 sa...

Elsker den! Og enig i at den gjør seg utrolig bra under makeup! Tips til deg som er like glad i kultprodukter som meg; cultbeauty.co.uk! Utrolig bra nettbutikk som samler nettopp kultprodukter :)

Ladybird sa...

Ritas88: Tusen takk for tipset - siden er jo genial! :-)

Anonym sa...

Har du en fuktighetskrem å anbefale nå til litt kaldere vær? Ser denne inneholder vann, som vel ikke er så lurt nå når det blir kaldere i luften :)

Ladybird sa...

Hei anonym: Beklager at det har tatt så lang tid å svare! Jeg har sverget til Exuviance sin Restorative Creme de siste årene på denne tiden av året. Den har en tykk, nesten balm-aktig konsistens og gir godt med pleie og fuktighet til en vintertørst hud! samtidig som den bskytter mot vær og vind. Min vinterfavoritt!

Anonym sa...

Tusen takk for svar! :) Da skal den testes ut.