Sider

06.02.2007

Jeg vil ha magetaske!


Nå begynner jeg å bli temmelig utålmodig med hensyn til den magetasken min...Jeg vil ha en fin en i skinn, brun og røff, med litt lommer på. Var innom Mulberry for å se om de hadde noen store punger jeg kanskje kunne feste på et belte i samme farge. De hadde en som kanskje hadde gjort nytten sin...Vil ha ja!

6 kommentarer :

Zava sa...

Ja det er coolt! Håper du finner ut av det :)

Ladybird sa...

Dette oppdraget skal fikses i løpet av våren altså, jo før jo bedre ;o)

Anonym sa...

jeg elsker det antrekket til carrie..og magetaske ser jo knakande fint ut på henne. fikk lyst på jeg også...let me know når du finner en a ;o)

Ladybird sa...

Carrie ser ulastelig ut i det antrekket ja, Sunniva. Skulle gjerne raidet skapet hennes. Jeg skal si fra når jeg finner en jeg, da er jeg nok så kry at jeg ikke kan vente med å blogge om den ;o)

C. sa...

oh jeg drømt om en sånn som Carrie hadde på seg leeeenge nå! Men finner heller ikke, gucci har sikker den ennå? litt vanskeligere når du vil ha den i skinn, mulberry er en god idé ja;)

Ladybird sa...

Hmmm...Jeg vet jeg så en slik en i tekstil nylig Cathy, kommer bare ikke på hvor. Det var ikke noe fancy merke, men den var egentlig veldig fin...skal jammen meg prøve å komme på det! Jeg er fortsatt på jakt etter den perfekte store pungen jeg kan bruke jeg ;o) Så en i en katalog, fra Pieces, som var ganske fin...