Sider

21.11.2007

OBS!

Hold utkikk etter denne støvletten i nærmeste Bianco butikk. Jeg har falt pladask. Den har en litt tykkere hæl. Er veldig rett i leggen og gir det rette vintageuttrykket. Helt enkel rå! Tror den kostet 1.200,- men glemte helt prisen da jeg prøvde den på. Den blir nok min snart. Den fantes også i en veldig lekker mellombrun farge. Så etter den på hjemmesiden til Bianco, men fant den ikke. Sikkert helt ny, så den dukker vel opp der og etterhvert. Vil ha!

13 kommentarer :

Anonym sa...

Har de i brunt, får SÅ mye skryt for de :)

Ladybird sa...

Det vil jeg tro, for de er rå!

Spis, løp, les sa...

http://www.bianco.com/collections/product_description.html?articleno=30-40986-20&sid=e926b35e51fee8fe5394f11fea53c8d6

Er det disse? Har noen gamle brune fra Bianco som ligner litt, men de må byttes ut så kanskje jeg skal få gjort det i ferieuken min som starter i morgen?
Har du sett noen fine kåper ennå? Jeg fikk tips om Kookai i Bogstadveien..

Ladybird sa...

Niks det er ikke d, men de står høyt på ønskelista de der od :) Elsker carètuppen på de du linket til. Blir nok et slikt par på meg. Disse som jeg blogget om er veldig rett i skaftet, altså mye videre neders rundt ankelen. Veldig vintage aktige. Kåpejakten har jeg ikke hatt tid til. Jeg har faktisk en jakke fra i fjor med en slik høy krage, men har sjelden kneppet den helt opp. Skal prøve mer av det i år. men jeg skal til kjæresten i Riga til helgen, kan tenke meg jeg titter litt der :) Har du funnet noen fine? Oasis er som regel en god plass å lete ;)

Ladybird sa...

Sorry, jeg tenkte Kookai, men skrev Oasis, men Oasis er ikke gærne de heller ;)

Spis, løp, les sa...

Jeg har vært på Kookai, Oasis og Warehouse til nå, men uten å finne noe. Hun som jobbet på Kookai mente de hadde noen slike på den butikken i Bogstadveien, så jeg har tenkt meg dit fort som fy. De hadde dem i Nice, men butikkdamene forsto plutselig ikke engelsk da jeg spurte om de hadde et par størrelser større..

Ladybird sa...

Da må du komme deg til Kookai i Bogstadveien fort som fy! Blir spennende å hære om du får tak i denne jakka. Du skal ikke starte å blogge du og da? :)

Spis, løp, les sa...

Jo kanskje jeg skal gjøre det? Innbiller meg at ingen gidder å lese, men jeg syns det er kjempemorsomt å lese andres blogger så kanskje noen vil lese min også? Om jakten på sko og kåper og slikt..

Ladybird sa...

Jeg begynnte å blogge fordi jeg alltid lastet ned masse bilder på pcen min, hver gang jeg fant noe jeg likte på nett. Men så fikk jeg aldri brukt disse bildene, de ble bare liggende i noen mapper på pcen. Man skaffer seg fort et nettverk av lesere, du skal nok se du blir hekta du og. :) Jeg stemmer for at du skal joine oss bloggerne ;)

Spis, løp, les sa...

Da har jeg noe å gjøre i friukene mine også, kanskje jeg skal kline til. Gikk forresten berserk i byen i dag, det ble støvletter, kåpe og ny sommerkjole. Greit å være føre var :-)
Dersom du bor i Oslo kan jeg jo tipse om butikken Fine ting på Byporten. Fantastisk mye fint!

Ladybird sa...

Åhhh...deilig med noen slike shoppingdager da alt faller på plass! Du skulle hatt en blogg å poste det på nå vet du ;) Jeg bor i Oslo for tiden ja, så da må jeg stikke nedom Byporten og titte. Fine Ting, kan liksom ikke erindre at jeg har vært innom den...
Hvordan var kåpen din da?

Spis, løp, les sa...

Jeg finner ikke bilde av kåpen, men den er nok mer jakke når jeg tenker etter. Gråbeige, ull, går litt nedenfor rompa og belte i livet. Med den viktige høye halsen som gjør at jeg blir like snerten som jentene i Nice. Fine ting hadde forresten fått inn vårkjoler i dag, så jeg sikret meg en slik en også. Må tenke seriøst på dette bloggingprosjektet. Er det vanskelig teknisk? Fins det en slags bloggemal?

Fine ting ligger i tredje etasje.. På høyre side av sportsbutikken.

Ladybird sa...

Da må jeg sjekke ut fine ting altså :)

Blogginga er ikke så vanskelig, er selvfølgelig litt nytt i begynnelsen. men det kommer fort. Dessuten er det bare å spørre andre bloggere når man lurer på noe. Ligger også mye info inne på blogspot sidene, nok til at man klarer å komme igang. Det er egentlig det å komme i gang som tar litt tid, finne ut hvordan siden skal se ut og sånt :) Kast deg på denne blogginga nå :)