Sider

05.11.2008

Cowboy chic?








Photos: People, Bianco, Style
Jeg begynner å bli litt fysen på noen nye cowboy boots jeg. Har et par fra før...de er det jammen meg lenge siden jeg har brukt. Må taes frem igjen nå. Men hva med disse, likte den store spenna. Er du klar for å bli cowboy chic?
-------------------------------------------------
I am feeling a growing lust for some cowboy boots. Kinda like these ones, witg the bic buckle. What do you think, are you ready to go cowboy chic?

12 kommentarer :

Anonym sa...

hei snupp:)
gratulerer så mye med gårsdagen:)
disse bootsene har jeg, elsker mine, du burde absolutt skaffe deg dem!!!!
Annette

Anonym sa...

Veldig kule boots. Hvor er de fra?

Anonym sa...

sjekk ut velouria vintage på løkka, de har et stort utvalg kule boots!

Ladybird sa...

Annette: Snuppa, du har de der du altså ;-) Kan se for meg deg i de ja...jeg ble litt fysen på de nå som jeg så de på nettsiden...da blir det vel boots på meg og da ;)

Anonym: de er fra Bianco Footwear :)

Anonym: jeg vet, har titten innom der mer enn en gang ;) Maaaange fine!

Zava sa...

Artig at du nevner akkurat cowboy boots. Jeg kjøpte et par second hand i Berlin i sommer (på ei fantastisk sjappe som heter Made In Berlin - anbefales). Sinnsykt kule, svart med gull/bronsje dekor. Litt Bonnie Tyler warning over dem, men det funker som ei kule. Har bare brukt dem et par ganger, med stor suksess hver gang skal sies. På tide å dra dem frem igjen merker jeg ;)

Anonym sa...

Åja jeg er klar. disse var kule.

Anonym sa...

Apropos Bianco. Kan noen hjelpe Bianco i Drammen med innkjøpet?? De har bare basic og er sååå kjedelige! Hver gang jeg spør etter noe kult jeg har sett på nettsidene, så kan du banne på at de ikke har det. De sender meg til Oslo som alltid. Greit nok det, men jeg kjenner mange som sier det samme. De må jo tape på å være så kjedelige i lengden??

Kjenner jeg klør over hele meg etter å hjelpe de!!!!!

Ladybird sa...

Zava: Du må jo dra frem igjen de fra skapet nå, de trenger å luftes noen turer! fantastisk! morsomt å finne det i slike retroshapper. takk for tipset forresten, det hadde ikke gjort noe med en berlin tur ;-)

Ladybird sa...

Camilla: Supert! let's do it ;-)

Ladybird sa...

Anonym: det er utrolig kjedelig når man faller for ting og aldri får fatt på de. Jeg har litt det samme forholdet til Vila, finner noen lekre lekre ting på siden deres eller i magasiner, men aldri i butikk...

He he he...du får si fra til de hva du ønsker, er du heldig så tar de det inn etterhvert. jeg er en slik masekunde selv, og det fungerer bra ;-)

Inger sa...

hm.. men det er jo ingen som får pene legger i de cowboy bootsene.. prøvd og testet og forkastet...

Ladybird sa...

Inger: drt er kanskje ikke det mest flatterende, men jeg trives veldig godt i det jeg da...med mine fyrstikklegger ;)