Sider

27.05.2009

270509


Photos: ladybird
Kjole fra Zara
Tights fra Gina Tricot
Sandaler fra Bianco Footwear
------------------------------------------------------
Zara dress, tights from Gina Tricot and sandals from Bianco Footwear.

7 kommentarer :

Victoria sa...

Sv: Jeg er fra Oslo, men mamma er fra Solør, Hedmark, og jeg har hele slekten min der, så var derfor jeg fikk Lundeby bunaden. :) Er der ganske ofte. Har du også den?

Ditte sa...

Det er nogle virkelig fine sandaler! Kan jeg spørge, hvad de koster i Norge? Jeg skal nemlig til Oslo om en uge, og hvis de er billigere dér end i Danmark, vil jeg vente med at købe dem :)

Linn Emilie sa...

kjempe fine sandaler :D

Anonym sa...

Pent antrekk!! :) Bianco er virkelig bra på skotøy om dagen , ser jeg. Takk for dine gode tips, Ladybird! Sjekket forresten Kicks etter den lillafargede OPI-lakken din, men de hadde ikke den fargen.

Ladybird sa...

Victoria: Ahhh da forstår jeg ;) jeg har ikke den, men jeg har en fra nesten samme distrikt ;)

Ditte: Hvis jeg ikke husker helt feil så kostet de 800,- De er utrolig gode!!!

Linn Emilie: Tusen takk :)

Anonym: åhhh det var dumt de ikke hadde den, for den er knall lekker, er virkelig blitt veldig glad i den. Men du kan jo kjøpe den på Ebay, enda billigere der da! :) Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding, det setter jeg stor pris på!

Anonym sa...

Jeg har også prøvd de skoene, men syntes de var litt rare på..kanskje bare føttene mine som er rare..;) men er det lenge siden du kjøpte den kjolen?likte den!! :)

Ladybird sa...

Anonym: he he he...de er jo litt spesielle kanskje, men jeg elsker de. de er sååå gode! Kjolen er fra i fjor, og jeg fikk den av kjæresten :)