Sider

12.05.2009

Freshe tottelitter


Photos: ladybird
I dag har jeg fått støpt på meg franske manikyr på tærne. Så nå er tottelittene sommerklare. Og det beste av alt, det varer i opptil seks uker! Så nå kommer jeg til å gå barbeint så fort jeg har muligheten, for tærne ble plutselig så fine!
------------------------------------------------
I got french manicure on my toenails today. Love the fresh look. And it will last up tp six weeks. My feet are ready to be bared!

7 kommentarer :

Katarina sa...

Wow..var det dyrt?

Ladybird sa...

Katarina: Jeg hadde betalte ikke ordinær på grunn av noen felles bekjente, så jeg ga 300,- for det. Det synes jeg freshe tær i seks uker er verdt! Og jeg kan fortsatt ha på lakk hvis jeg føler for det ;)

Linn Emilie sa...

fresht og fint :D kjøpte forresten noen kule sko i dag om du tar en titt innom bloggen :D natta =)

Spis, løp, les sa...

Så fint! Minner meg om at det er på tide å fikse mine egne tosselosser til sommeren. Fransk manikyr er så fint, men jeg har aldri støpt tåneglene før. Hvor lenge holder det? Må du gjøre mye selv? Kan de falle av? Er det vondt?

Ladybird sa...

Linn Emilie: Freshe sko er alltis spennede vet du ;)

Kamillagorilla: Det er første gangen jeg gjør dette så jeg vet jo ikke helt, men de sier det skal holde opptil 6 uker (med mindre man bader veldig mye, for da utvider og trekker neglene seg sammen) Jeg trenger ikke gjøre noe selv egentlig, bare file over overgangen til min egen negl når det vokser ut, slik at det ikke blir en kant der. De kan sikkert falle av, vet faktisk ikke. men det sitter som regel enda bedre på tånegler enn på fingernegler og jeg mistet sjelden neglene av acryl på hendene da jeg hadde det. Det finnes ikke vondt, det er et tynt tynt lag med gele som blir lagt på med pensel, også må man sitte med foten under ei lampe etterpå slik at det herdes ;)

Spis, løp, les sa...

Kult! Hvor gjorde du dette?

Ladybird sa...

Jeg gjorde det hjemme hos en venninne, det kom en dame fra negelakademiet dit :) Veldig behagelig!