Sider

09.02.2010

Shortie...

Photos: Elle UK
Vakre fjes blir enda vakrere med en guttekort klipp. Carey Mulligan ser fantastisk ut på disse bildene, hentet fra en vidoe fra Elle sitt fashion shoot med Carey. Selve videoklippet kan du se her.
A beautiful face gets even more beautiful with a short cut. Just look at Carey Mulligan doing her Elle fashion shoot. Looking gorgeous! Take a look at the vidoe from the shoot here.

8 kommentarer :

Fashionberry sa...

Fantastisk jente, fantastisk hårklipp og fantastiske bilder!

Anneline sa...

Takk så masse ;) Veldig glad i den allerede...

Har hatt litt problemer med å få opp alle bildene i innleggene dine i det siste. Kan det stemme? Eller er den evt bare macn/nettet mitt kanskje?

AX80 sa...

Hello Twiggy?

Annikken sa...

Så fint altså!

En sveis mine krøller aldri ville passet til, men noe å drømme om...

Rannveig sa...

Fantastisk frisyre! har alltid ønsket å kle kort hår,men med guttekort frisyre ser jeg rett og slett ut som en...gutt? Herlige bilder!

Mia sa...

Så fint!! Får nesten lyst å klippe av meg håret....men bare nesten!

Style Spot sa...

Hun er så kjempe vakker, og hun passer virkelig med den hårfrisyren! Skulle ønske jeg hadde et ansikt som kledde en slik frisyre!

Ladybird sa...

Fashionberry: 3xF for henne ;)

Anneline: hmmm...jeg vet rett og slett ikke hva det kan være. har det slik innimellom med noen blogger, men bruker å rett seg opp når jeg laster inn siden på nytt ;) Si fra hvis det vedvarer da! :)

AX80: Indeed :)

Annikken: Jeg kan nok også se langt etter en slik frisyre...men lekkert er det ;)

Rannveig: det er utrolig fint når man har et så nett, feminint ansikt. Da blir man bare enda vakrere. Men jeg vet med meg selv at jeg ikke hadde falt til ro med så kort hår...

Mia: Vi kan jo drømme ihvertfall ;)

Sunniva: Skulle jeg ønske og, det er så feminint og flott!