Sider

23.09.2010

e.l.f. Eyes Lips Face konkurranse

Photos: ladybird
Vil du vinne en stor pakke med masse sminke fra e.l.f. Eyes Lips Face? Her er det mange freshe produkter for både øyne, lepper, negler og ansikt i herlige farger.
Det eneste du trenger å gjøre er å legge inn ditt beste skjønnhetstips, enten i kommentarfeltet eller send en mail til ladybirdsnest@hotmail.com. Merk mailen med "e.l.f."

Legg igjen en kommentar eller send en mail da vel, hvis du vil starte høsten med masse ny sminke fra e.l.f.! Lykke til! :-)
KONKURRANSEN ER NÅ AVSLUTTET :)
Wanna win all this make up from e.l.f.? Send my your best beautytips, either on mail ladybirdsnest@hotmail.com or as a comment on this post.

52 kommentarer :

Coralista sa...

Det enkle er ofte det beste: husk å rens huden hver kveld og morgen, og avslutt med en krem (og kanskje serum) tilpasset din hudtype. Det er faktisk mitt beste skjønnhetstips - en sunn og ren hud er alfa og omega i min skjønnhetsrutine. :-)

Luisa sa...

Mitt beste skjønnhetstips er å ta vare på huden. I tillegg til å sove godt og drikke masse vann anbefaler jeg å rense, fukte og ikke bruker produkter som er dårlig for huden. Hver kveld fjerner jeg sminke og renser huden, så tar jeg på fuktighetskrem (her må folk bruke produkter som er riktig for hudtypen deres). Jeg passer på å bruke sminke som ikke skader huden min, og prøver bruker minst mulig sminke til hverdags, heller style litt ekstra til spesielle anledninger. Med en vakker og sunn hud tror jeg skjønnheten kommer mer av seg selv. Og husk solfaktor, noen bruker det året rundt, men spesielt viktig om sommeren :)

Aina - Pudderkvastrabagast sa...

Et såre enkelt tips når man har fått litt for lite søvn eller kanskje bare er litt sliten: Hudfarget kajal på våtkanten. Med f.eks. Isadora Inliner Kajal i Blonde på våtkanten går man fra rødsprengt og trøtt til presentabel og tilsynelatende våken på ca. 3 sekunder! :)

Fru Fly * Heidi sa...

Åja, her vil jeg være med!
Mitt beste skjønnhetstips er en god primer (eks. Smashbox) som glatter ut og dekker porer. Også gode, gamle Clear Eyes som gjør røde øyne hvite på et blunk:) - Heidi

Vibbis sa...

Hurra for konkurranse!

Mitt beste tips er å drikke masse vann! Det gjør huden elastisk og myk, istedenfor rynkete og tørr.

I tillegg vil jeg nevne at å smøre hendene inn med Eight Hour Cream hver kveld er noe jeg gjør hver kveld. Da våkner man med silkemyke hender.

Victorias Inspirasjon sa...

Mitt beste skjønnhetstips er å bruke riktige produkter som passer for deg!

Mange, kanskje spesielt menn, vet ikke hva de trenger til huden og bruker derfor kanskje feil produkter.

Ta en tur til en hudpleier for å lære å kjenne din hud og bli anbefalt type produkter fir´ór deg :)

By LiSi sa...

Mitt beste skjønnhetstips er NOK SØVN, frisk luft, sunn og næringsrik mat :D

MASSE FUKT !

Og vann som flere nevner er viktig for å hjelpe kroppen å skylle ut avfallstoffer :)

Anonym sa...

Mitt beste skjønnhetstips er er å drikke nok vann. Det pleier både kropp og sjel.
En fin conceler er et MUST. Dekker over ringer under øyne og vips så er du klar:)

Ha en kjempe fin dag
Klem fra Ranya.

Anonym sa...

Mitt beste skjønnhetstips er å ta vare på seg selv. Ta et glass rødvin, tren og spis sunt, sett av tid til å pleie deg selv og velg de positive veiene i livet :-)

Hilsen camilla
camillasnilsen@hotmail.com

Project Vibes gate sa...

Mitt beste skjønnhetstips er: "SMIL" - du blir ikke vakrere enn du føler deg selv - lykkelige mennesker stråler! Å bruk tid på deg selv både på den ene og den andre måten er "skjønnhetspleie"! *smil* (..også skader det ikke med litt flott sminke fra e.l.f. heller da!)

marianne sa...

mitt beste tips er å ikke overdrive,det enkle er ofte det beste:)

snubis@hotmail.com

Emilie sa...

Mitt beste skjønnhets tips går til tørr hud. Om jeg har tørre områder i aksiktet f. eks så sover jeg med Elizabeth Ardens Eight hour cream. Også om jeg har munnsår, det funker så bra på det og. Kan putte det på om kvelden og våkne opp og det er halvparten så ille som det var kvelden før. Denne har reddet meg flere ganger. En krem alle burde ha i skapet!

Pia :) sa...

I tillegg til alle de vanlige tipsene om rutiner på rens og fuktighet, samt trening og å leve sunt, vil jeg nevne ett tips jeg bruker ofte!

Johnsons babay powder i hår som begynner å se litt fett ut. Har du ikke tid til en hårvask men trenger å freshe det opp litt, er det perfekt! Bare ta litt i røttene og rufs rundt, Lukter godt, håret ser nyvasket ut med en fin tekstur og den er kjempebillig! :)

idelis sa...

Mitt beste skjønnhetstips er faktisk å drikke mye vann! Det er utrolig så lite som skal til for at huden får tilbake gløden og «renheten» igjen. :-)
Jeg merker hvertfall stor forskjell på hvordan huden min oppfører seg, og hvilke utslag den får hvis jeg drikker lite vann.

Det er det billigste og beste tipset en kan få :-)

Rita sa...

Mitt beste skjønnhetstips er å holde brynene velstelt! Hold deg mest mulig til formen på dine naturlige bryn og plukk vekk hår som ikke passer inn i formen du vil ha. Bryn gjør utrolig mye for ansiktet!

Marte N. sa...

Hey Ladybird! Mitt tips er Clarins Beauty Flash Balm! Den "brightens and tightens" som det står så fint på tuben. Hehe. Begynte å bruke den i juni, og synes at ansiktet mitt er mer flawless enn på lenge. Det er altså en krem du tar på rett før sminke, som en primer. :D

Anonym sa...

Nok søvn er alfa omega for å se fresh ut ♥ drikk masse vann, rens huden jevnlig og ikke "overdriv" med sminke-det er mitt tips :-)

*Naturlig look er det beste *

ma-sto@hotmail.com

HeyLeon sa...

Mitt basta skonhetstips for haret ar att ga over till balsammetoden. Alltsa, anvand inget schampoo (undvik SLS) och anvand bara balsam utan silikoner, alkoholer och fetter som satter sig pa haret, utan att egentligen varda haret. www.lockig.se har hela listan!

Andrine sa...

Mitt beste skjønnheits tips.. Hmm..:) Det er veldig viktig å drikke nok vatn, det er ein grunn til at alle seier det. Det smører kroppen frå innsida. Trening er veldig viktig, eg føler alltid at huden gløder etter ei god treningsøkt, og det kan eg leve ei stund på;) Det er heller ikkje feil med litt sol på kroppen ein gang i blant, eg syns iallfall det er godt å unne seg solarium ein sjeldan gong i vinterstiden. Og så er det bra å ikkje ete for mykje junk, men prøve å få i seg dei vitaminane og mineralane kroppen skal ha for å fungere. Når det kjem til sminke synest eg augenbryn er det viktigaste, i tillegg til ein frisk farge i kinna. Berre sjå på ansiktet til for eksempel Tone Damli, fint stelte augenbryn har mykje å seie.
Min favorittsminke-item: bobbi brown shimmerbrick. gjer at eg får den fine "gløden" som alle er på utkikk etter. brukar den i kinnbeina, som augenskugge, i augekroken og litt på kragebeina.:)
Når det kjem til håret er det viktig å bruke hårkur ein gong i blant og så er det fint å ekspremintere med ulike typar flette (er berre å google flette/braid). Kjem ikkje på noko meir akkurat no. Hadde vore kjekt å vunne:D

Anonym sa...

Mitt beste skjønnhetstips er å drikke nok vann og få nok søvn. Når det kommer til søvnen sliter jeg litt med å komme meg i seng, og det er jeg sikkert ikke alene om! Bortsett fra det er det lurt å bruke gode produkter som er beregnet på din hudtype. Vær deg selv :)

The Fashion Economist sa...

Jeg vil også gjerne delta i konkurransen:) Her er mine beste skjønnhetstips:

- Få nok søvn
- Drikk masse rent vann, minst 2 liter om dagen
- Få litt frisk luft hver dag
- Svett ut avfallsstoffene gjennom trening
- Pust med magen
- Besøk en hudpleier hver 6. uke (min favorittbehandling: Hydradermie fra Guinot)
- Ikke la skjønnhetsregimet gå ut over ditt ve og vel - spis kake om du har lyst på! Gjerne sammen med en latter og gode venninner på kafé:)

Anonym sa...

Mitt beste skjønnhetstips er å være mye ute, frisk luft gjør under for huden. Prøve å drikke minst et stort glass vann og få i seg noe frukt og grønt hver dag gjør både kropp og hud glad. Jeg har fast rutine på å drikke et glass vann før jeg legger meg og smøre et tynt lag med fuktighets krem på pannen og over nesen. Det hjelper i alle fall min hud veldig.. Mange sier også at man må slappe av, unne seg selv gleder i en stressende hverdag. Viktig å finne en balanse mellom hard jobbing for å nå dit man vil og et behagelig liv. Man stråler mest når man er glad. Så søk etter lykken og det vil stråle i fjeset:D
God helg",

Frøken Funky Farm sa...

Mitt beste skjønnhetstips er å klemme en sau hver dag!
(Og å rense, peele og fukte huden med skikkelige produkter, tilpasset din hud av en hudpleier. Smile til seg selv i speilet kan også gjøre underverker på en trøtt dag!)

Silje sa...

Mitt beste skjønhetstips er, klisjefylt nok, å være lykkelig. Vær glad. Grip dagen. Lev i øyeblikket. Og du vil stråle. En veninne av meg brukte minimalt med tid på sminke, annsiktsrenser osv, men hun levde livet til det fulle, og hun var virkelig den vakreste personen jeg noen gang har kjent. Hun strålte.

Ida sa...

Mitt tips er Exuviance-serien, som har virker helt fantastisk på min hud. Serien selges hos hudpleier, og hudpleieren finner ut hvilke produkter som passer din hud. Jeg merket stor forbedring på både urenheter og glød allerede første uken:)

Tips 2 er å skjemme seg litt bort av og til..med en ansiktsbehandling, spa eller lignende ;)

Julie sa...

Mitt beste skjønnhetstips er å bruke ansiktskrem og foundation med solfaktor. Spiller ingen rolle hvilke årstid man er inni, solen er det alltid. Gjør mer skade enn man selv ser nå. Forebygging er viktig :)

kjerstin sa...

Jeg begynne å bli godt voksen , og mine erfaringer er

- unngå solarium
- drikk mye vann
- rens huden morgen og kveld
- og sist men ikke minst

SMIL

Tro meg , dette virker:)

Inger Johanne sa...

hei :D
som alle har sagt er søvn, vann og enæring viktig for fin hud. solarium kan være farlig hvis man bruker det ofte , det ødelegger hundens celler. jeg har mange tips men kan ikke dele alle.
1. har du sprukkede negler kan d pensle dem med hvit jod dagelig i noen uker ( jeg har gjort det i 2 uker ) du merker at de blir sterkere og finere. ta også et olivenolje bad innimellom. jeg pleier også å smøre på litt myrrh olje.
2. peeling for kroppen kan være dyrt. meen du kan faktisk ta kaffegrut på kroppen nåår den er våt, skrubb og blosikrukulasjonen kommer i gang + det lukter godt :D

3. for å få pene tenner skal man vente 1 time med å pusse tennen etter at man har drukket syreholdendedrikker som juice og vin. syren gjør embalasjen porøs, men mitt tips er å spise en liten oste bit etter at man har drukket f.eks vin. da unngår d syreskader på tennene :D
håper tipsene mine kommmer til nytte

hverdags-mamma sa...

-Rens ansiktet før du legger deg
-Få nok søvn
og
-Bruk en dagkrem med solfaktor for å beskytte huden

Elisabeth sa...

Mitt beste tips er å ta seg tid til ting som gir deg glede og energi. Dette gjør underverk for både skjønnhet og humør :) Ta en tur i skogen en nydelig høst dag, nyt solen, den friske lukten og de fine fargene. Sitt i godstolen, les en bok og drikk te fra den fineste te-kroppen. Pakk deg inn i et pledd, se de nyeste gossip-girl episodene og spis favoritt snacksen. La huden hvile fra all sminken og stresset i hverdagen så ofte som mulig :)

Sara sa...

Skjønhetstips som gjør fantastisk mye:
- Invester i en god dag og nattkrem
- Bland noen dråper babyolje i foundationen din for en fantastisk glød
- Sov med et tynt lag vaselin på vippene om natten og de vil være både lengre, fyldigere og tettere i løpet av få dager
- Spis tre gulrøtter om dagen og etter en uke vil du ha glansfult hår og sterke, blanke negler
- Smør honning på leppene og la det virke så lenge som mulig. Leppene blir silkemyke og ingen antydning til sårhett

Maria sa...

Mitt beste skjønnhetstips er å bruke prdukter om er tilegnet seg til hudtypen! Husk: prdukter som passer veninnen din kan være helt feil for deg! Bruk riktig farger:)Få nok søvn og drikk masse vann. Bruk fuktighetskrem selv om du har fet hud, bare den ikke inneholder olje. Spis frukt og grønt:) Og til slutt SMIL, da blir du fort penere!
maria-cha96@hotmail.com

Silvia sa...

Mitt beste skjønnehetstips er å være seg selv. Om man er fornøyd i sitt eget skall, vil dette synes for andre, og ingenting er vakrere enn en naturlig og selvsikker person!
silvia-mons@hotmail.com

Anonym sa...

Hei

Beste skjønnhetstips er nok det enkleste, drikk nok vann og nok søvn, men det vet vel alle etterhvert:) en god fuktighetskrem/dagkrem med solfaktor er et "must" i hverdagen, men skal man sole seg må man bruke en god solkrem med høy solfaktor. Var ikke så nøye på dette før, men ser stor forskjell på huden nå når den ikke lenger blir "grillet" i solen.

Hilsen Hilde

Nanne sa...

Må skynde meg å bli med, liker produktene fra e.l.f. veldig godt, spesielt primeren deres! Mitt beste skjønnhetstips er å bruke en farge man virkelig kler, opp mot ansiktet. Det "tryller" vekk blasshet, rynker og skygger, og virker (nesten)like bra som allverdens make-up!

Stine S sa...

Mitt beste skjønnehtstips er rett å slett å trene jevnlig. Min erfaring er at når jeg trener føler jeg meg bedre og det igjen gjør at jeg ser friskere og mer opplagt ut.

Prøv å begrens godtespisingen til helgen, men da pleier jeg til gjengjeld å unne meg det jeg har lyst på.

Slik prøver jeg å holde meg glad og frisk, og dermed også vakker :)

Lisa sa...

For å få vakre øyevipper - la dem hvile! Prøv en mascarafri uke i ny og ne, så skal du se vippene blir både flere, sterkere og lengre.

Hilsen Lisa

Monica sa...

Mitt beste skjønnhetstips er å ta vare på deg selv så du har det bra. Skjønnhet kommer først og fremst innenifra.

Sunniva Braaten sa...

Mitt beste skjønnhetstips er å vere lykkelig. Det gir en indre glød, som ingen sminke noen gang vil gi. Er du lykkelig, vil du være vakker, selv om en kanskje ikke er det som er prototypen på det å være pen!

Line sa...

Mitt beste skjønnhetstips er å bruke lite sminke til vanlig. Det er mye finere å se naturlig ut enn oversminket. Enkelt og greit :-)

Caroline sa...

Øyenbryn er kanskje noe av det viktigste å være flink med. Har du fine og velpleide bryn, kan man fint gå usminket! (Eller... litt rouge/solpudder hjelper alltid på) Mine beste øyenbrynstips:

1. Napp etter dusjing eller bruk en varm vaskeklut til å åpne porene

2.Hold en blyant loddrett langs siden av nesen. Øyenbrynet skal starte på utsiden av blyantkanten


3.Hold blyanten langs utsiden av øyet. Det er her øyenbrynet skal ende.

4.Form brynene med litt fuktighetskrem for å hjelpe hårene til å gå riktig vei

5.Børst brynene opp for å finne en naturlig bue.

6. Tegn ønsket fasong med en myk øyenskyggeblyan Tips: Ikke bruk en eyelinerblyant. Det vil føre til at du napper for mye.

7.Napp under brynet først, plukk i retning av veksten.

8.Bruk en øyenvippe kam, kam brynene oppover og trimme noen hår som strekker seg utover den naturlige toppen av brynene.

9.Etter napping, berolige området med kjølige, våte teposer.


+ et tips til! Lag hjemmelaget bodyskrubb av sukker + noen dråper matolje. (Hvis du har tørr hud, kan du bruke havsalt + noen dråper matolje) Babymyk hud, garantert!

Mia sa...

Mitt beste skjønnhetstips er å smile! Det hjelper både mot en trist og grå dag og mot et trøtt ansikt! Ellers er alltid Bobbi Browns concealer en livredder i nøden for mørke ringer under øynene!! ;)

Unknown sa...

Mitt beste skjønnhetstips er å bruke mye mye fuktighetskrem. Før jeg legger meg om kvelden bruker jeg en veldig tykk krem, om morgenen tar jeg faktisk på meg fuktighetskrem i ansiktet to ganger, men den må så klart tørke skikkelig i mellom hver gang. Jeg prøver også å ikke ha sminke på meg når jeg er hjemme slik at huden får være ren så ofte som mulig!

Anonym sa...

Smile og være glad; Alle ser penere ut da. Ren velpleid hud gjør også underverker.

Torill sa...

Skrubb! Jeg pleier å skrubbe ansiktet (forsiktig) med et rent, tørt håndkle etter trening. Da er huden allerede litt fuktig og varm, og porene er åpne, så man får fjernet masse gammel hud. Så dusjer jeg og smører meg, og da føler jeg alltid at huden min ser tusen ganger friskere og sunnere ut!

Anonym sa...

Et vakkert smil er mitt beste skjønnhetstips.
Enkelt og gratis :)

tanita89@hotmail.com

Christine sa...

Et enkelt, men genialt skjønnhetstips for høsttørre lepper: Bruk brystvortekrem fra Purelan på leppene etter en god leppe-peeling.

Glem alt av vaselin og leppomade. Kremen er kjempedrøy og du får ultrasofte lepper.

/Christine Ø
christine.oeien@gmail.com

luckylisa sa...

heisann..
må ikke glemme vaselinen helt, den er nemlig perfekt som "backup" til mangt hvis du f.eks har glemt "sminkepungen" ved en anledning du valgte å gå uten.. så plutselig ønsker du å se litt fresh ut..da kan vaselinen brukes til følgende...
1.ta ett lag på brynene, det både farger , glatter og "grer" dem.
2.så ett lag på vippene, gni oppover...
3- leppene så klart ;) gloss gloss.
4. har du en lipgloss med farge, gnir du den litt med vaselin, og lager svake roser i kinnene..
simsallabim ☼

hilsen luckylisa, ladylisa1978@yahoo.no

Signe N sa...

Mitt skjønnhetstips er:
-Få nok søvn.
-Drikk mye vann.
-Pass på huden din.
-Spis mye frukt.
-Bruk hårkur.
-Hvis du har ettervekst, finn en øyenskygge som har samme farge som håre ditt. Ta på øyenskygge der etterveksten er, deretter sray med hårspary. Voilà ;)

signe_trampoline@hotmail.com

trolia sa...

Jeg kunne listet opp en hel haug skjønnhetstips. Alle de klassiske; drikke vann, unngå røyking og sol, hudpleierutiner bla bla.

Men mitt tips er det jeg synes er det VIKTIGSTE for at man skal få mest ut av det utseendet man har.

Nemlig ØYENBRYN!
Jeg er helt opphengt i øyenbryn og synes alt for mange norske jenter ikke forstår seg på øyenbryn og hvordan de skal se ut.

Pene bryn gir en ramme som former ansiktet, og trekkene kommer best frem.
Jeg bruker mye tid og energi på å få brynene mine så perfekte som mulig, og tegner dem opp på frihånd med kost og brynsskygge. Men for nybegynnere har jeg et glimrende produkt-tips:
Too Faced Brow Envy Shaping & Defining Kit.
Helt genialt produkt!

Følger med 3 ulike "sjablonger" (jeg foretrekker glamour girl)
Som man kan holde over brynene, tegne over med brynspudder og kost og deretter kan man blende det så det blir naturlig med en "mascarakost" til bryn og nappe med pinsetten som hører med.

Noen vil nok synes denne ikke passer brynene sine. Men de trenger ikke matche 100% for å bruke sjablongene. Jeg har alltid hatt litt tykkere bryn enn glamour girl-sjablongen som jeg brukte, men jeg bare brukte sjablongen som en "base" og deretter fylte jeg ut resten for hånd. Om du holder deg til samme sjablong over lenger tid og napper brynene etter den vil brynene dine se mer og mer ut som sjablongen og du vil etterhvert få perfekte symmetriske bryn som vil være lette å tegne pene :)

trolia sa...

Og et annet godt skjønnhetstips:

hildechristina.com

<-- Guruen min ;)
Hun har lært meg så og si alt jeg vet om hudpleie :P

Susann sa...

Har du det bra med deg selv og føler deg flott, vil andre også oppfatte deg som vakker uavhengig av utseende... Jeg føler meg vakker når jeg har fikset håret litt ekstra, tatt på min fineste sminke og har på meg et smashing outfit! Da får jeg den selvtilitten jeg trenger for å gå ut i verden, smile og føle meg vakker!!

Det er mitt skjønnhetstips :)