Sider

08.04.2011

Papaya

Photos: ladybird
Jeg er nå på siste rest på min favorittblush fra MAC, Powder Blush i fargen Fleur Power. Har ikke sett Fleur Power i butikkene på lenge, så begynner å mistenke at denne fargen ikke er å få fatt i lenger. Derfor bestemte jeg meg for å teste ut Glo Minerals sin blush i fargen Papaya da jeg var innom hudpleieren min her om dagen Papaya har blitt skrytt opp og ned i utallige blader og blogger. Det er en fresh matt rosafarge, perfekt for den friske-roser-i-kinn-looken. Muligens en ny favoritt?
Needed a new blush and settled down with papaya from Glo Minerals. A blush that I've read a lot of good stuff about, seems like a favourite in many makeupbags. Hope it will end up as a favourite in my makeup bag as well!

4 kommentarer :

Anonym sa...

Den er vel fast enda... uansett så selger "llarowe" på ebay den for ca 19 dollar ;) Jeg har kjøpt masse av henne. Alt er ekte etc.

Siven sa...

Leter etter ny selv også. Hold oss oppdatert etter testperiode. ;)

Cecilie sa...

Fargen ser iallefall meget lovende ut =)

Ladybird sa...

Anonym: jammen meg har du rett, de har den jo enda. Men den ser ikke så knall ut som den jeg har i sminkepungen...hmmmm Får uansett teste Papaya først, den har fått mye goddord ;)

Siven: I will ;) denne feragen har blitt skrytt opp og ned i magasiner, på blogger og youtube, så håper den lever opp til forventningene ;)

Cecilie: den er veldig fresh! :)