Sider

13.11.2007

18th Amendment





Photos: My Catwalk
Begynner du å bli fysen på jeans med litt mer benvidde. Da bør du finne noen som ligner på disse. Om man får tak i 18th Amendment jeans i Norge er jeg nemlig litt usikker på.

12 kommentarer :

Spis, løp, les sa...

Hei!
Jeg er temmelig sikker på at de selges i Norge. Så en artikkel i et gammelt Costume, skal grave fram og sjekke :-)

Spis, løp, les sa...

Fant det! Ifølge Costume selges 18th Amendment her: Secret Society, briskebyvn 38, tel: 91395667
Zant: Lilleakervn 16, tel: 22520830
Scoop, Sandvika Storsenter, tel: 67522300
Håper du finner noen fine, si gjerne fra om hvordan de er. Perfekte jeans får vi aldri nok av :-)

Ladybird sa...

Der er jenta si som følger med ja. Da skal jeg jammen meg sjekke ut de når jeg er på de kanter. Jeans som sitter perfekt kan man aldri få nok av nei :)

Spis, løp, les sa...

Men hva syns du om jeans med høyt liv? Jeg får jaggu ikke puste, men det ser jo unektelig bra ut da. Magene forsvinner liksom..

Ladybird sa...

he he he...jeg kan skjønne at det kan føles slik ja. Men nå har jeg veldig høyt liv, så bukser med høyt liv sitter stort sett bra. Tingen med høyt liv på bukser er jo gjerne at disse buksene er veldig ettersittende i livet, så de kan bli litt trange ja...men jeg synes det er mer behagelig enn å hele tiden dra bukselinningen opp og genserne ned :) Dessuten ser det utrolig flott ut!

Spis, løp, les sa...

Det ser veldig bra ut ja. Faktisk bedre enn å dra opp og ned diverse plagg hele tiden. Hvis jeg kutter jobbsjokolade og trener litt så kanskje det funker? Tror jeg gikk opp noen kilo etter helgen i Nice. Det var utrolig surt og kaldt, så jeg holdt meg inne i butikker og på restauranter. Veldig bra!

Ladybird sa...

Det er måten å feriere på da! Koste du deg masse? Fant du Bershka, og likte du det? jeg var litt misfornøyd med kolleksjonen sist jeg var der. De har mye billig og festlig, men også veldig mye barnslig. Men Sephora da...heldiggrisen, regner med at baderomshylla er proppfull nå :)

Spis, løp, les sa...

Jeg hadde det kjempefint! Dessuten fant vi raskt ut at Beaujolaisen kom dagen før oss, så det var jo rødvinfest i hele byen. Jeg liker egentlig ikke rødvin, men dette var jo bare saft!
Jeg var innom Bershka og kom på at jeg har vært der før. Men fant ingenting der denne gangen heller. Derimot tømte jeg en butikk som het Promode. Fant både parkas og jeans som var billige og fine. Sephora orker jeg nesten ikke å snakke om. Kjøpte Armani-produkter til en formue, men fikk med en uhorvelig mengde prøver så det var nesten verdt det. Så ble det litt greier fra apoteket, Nuxe leppepomade og håndkrem. Snasne ting som jeg ikke en gang vet om du får tak i her i landet.
La forresten merke til at alle de franske jentene brukte kåper med litt høy hals. Utrolig lekkert, må nesten ha en sånn selv også hvis jeg finner.

Ladybird sa...

Jeg handler alltid i promode når jeg er hos kjæresten i Riga. Masse billige fine ting der! Har funnet meg noen gode kupp der ja.

Er så herlig med alle prøvene man får med på Sephora, kos kos kos er det. Fra ende til annen.

Ahhh...så festlig med litt lokale feiringer da, synes alltid det er like morsomt å få med seg slikt. Alltid en opplevelse det!

De kåpene hørtes fine ut, må sjekke ut litt franske blogger jeg nå ;)

Spis, løp, les sa...

Si fra hvis du finner noen kule kåper da :-)
Jeg er så dårlig på sånne blogger, men det er alltid morsomt å lese din!

Spis, løp, les sa...

Fashionfiles har lagt ut kåpebilde!

Ladybird sa...

Flott, da må jeg inn å sjekke hos henne :)