Sider

05.11.2007

I am alive





Photos: Istockphoto, travel
Jada, jeg er i live. Men jeg har hatt bursdag i helgen og den har jeg feiret hos kjæresten min i Riga. Feiringen besto blant annet av Sri Lankisk Diwali feiring. Anbefales! Jeg er helt på tuppa etter asiatisk mat, så jeg koste meg glugg ihjel.

4 kommentarer :

Spis, løp, les sa...

Gratulerer med vel overstått! :-)
Jeg lurer på en ting: Ble det rosa barnehagetantehodeplagg på deg?

Ladybird sa...

Tusen takk for det :) Nei vet du hva, jeg har helt glemt av den lua jeg, synes fortsattden er kul da! Men jeg tror kanskje jeg klarer meg med den jeg har som er juksepels all over :)

Spis, løp, les sa...

Men det var godt å høre. Er forresten på jakt etter hodeplagg til vinteren, som ser litt seriøst ut, er behagelig og holder på varmen. Forslag mottas med takk. Det ble jo plutselig kaldt ute :-)

Ladybird sa...

Jeg tror jeg kommer til å bli svært fornøyd med den pelslua mi som jeg kjøpte på herreavdelingen til H&M. Den er jo rå. Ellers kjøpte jeg meg et grovt strikket hodebånd på Bershka nå, det tror jeg også jeg blir glad i. Jeg blogget også om et hårbånd fra Indiska for en stund siden, som også er veldig kult. :) Jeg er glad i hodeplagg, men for dårlig på å bruke det. Det er problemet mitt :)