08.11.2008

H&M titt


Jeg kjøpte fjorårets versjon av denne strikkejakka, da var den i grå. Er veldig glad i den, den er litt Stella McCartney lignende...derfor er jeg på nippet til å skaffe meg en i denne tåkefargen også.
-------------------------------------------------
I bought a similar jacket last year, then it was a deep grey color. I love it, it is quite similar to one of Stella McCartneys cardis. Maybe I'll end up with this one as well.

En varm vest med belte, hadde glidd lett inn i garderoben...
-----------------------------------------
Isn't this vest cool?


Photos: ladybird
Nå er det retro truser med høyt liv som gjelder. Er du ikke overbevisst? Gi de et forsøk, de sitter overraskende lekkert på. Bare vent, du kommer til å se mer av disse...blant annet på det kommende Victorias Secret showet.
----------------------------------------------
What is your thoughts on the retro highwaisted panties? They look kinda cool, and the fit is great. I think these ones will be everywhere pretty soon, just take a look at the upcoming Victorias Secret show!

10 kommentarer :

K.Line sa...

I love very high waisted panties. When lacy. Not the granny kind!

Hilde N sa...

Jeg er ikke overbevist over de høye trusene. Jeg har en kompis som heller ikke er fornøyd. Hans utbrudd da vi gikk forbi butikkvinduet med slike i var "Herregud, jeg skal være singel helt til de trusene der går ut av fashion igjen"

Anonym sa...

Den vesten er litt Carrie egentlig

Anonym sa...

herlig den cardiganen! de har masse fint undertøy på H&M nå! :) men de høye trusene syns jeg bare ser ubehagelige ut

Ladybird sa...

k.line: The hogh waisted panties are great, but youre right, stay awzy from the granny type ;-)

Ladybird sa...

Hilde N: he he he...jeg forstår jo lett at det er noe de fleste gutter ikke omfavner med glede, men jeg tror faktisk noen av de mer åpensinnede av de kan synes det er stilig..bare de får det i riktig setting. tenk for eksempel hvis man har på seg slike korsetter, de er som regel litt for korte spør du meg, da er det faktisk fint med dise trusene slik at man fyller mellomrommet mellom korsett og truse...ellers så skal jeg nok teste et par, jeg tror det kan bli lekkert jeg da. eneste jeg er litt redd for er at man får lang rumpe...Vi får se! De bruker det endel på Victorias secret showet som straks kommer også...

He he he...så da gjenstår det å se hvor lenge kompisen din forblir singel. Er vel kanskje ingen fare for at alle jenter kaster seg på denne trusetrenden heller ;)

Ladybird sa...

Lisa: det synes jeg den er og, tenkte akkurat det samme selv!

Ladybird sa...

Ingunn: H&M er gode på undertøy, det er faktisk det undertøyet som sitter best på meg. Også fornyer de seg hele tiden. Jeg vet ikke hvor ehagelig de høye trusene er, men skal nok gi de et forsøk ;-) Kanskje bedre under kjoler og skjørt enn bukser...

Søt cardi ja ;)

Anonym sa...

i have the H&m one ...i love it i have some pictures on my blog if you want to!

Ladybird sa...

detour2mode: Thank you for the tip, I'll check it oyt straight away. Wanna see how you style it :)