Sider

16.11.2008

I'm fake


Photo: Ladybird
Jeg har fått vippe extensions i helgen. Det er litt uvant, men jeg tror man venner seg til det faretruende fort. Vippene mine føles tunge for øyeblikket, de har litt mer å bære på.
------------------------------------------------
I got lash extension this weekend. It feels strange at first, but I will easily get used to them.

15 kommentarer :

Ragna sa...

Så kult! Hvor gjorde du det? Hvor lange / korte, hvilken farge. Osv :-) Har bare sett ei jente med det tidligere og hun hadde ekstra lange ekstra tykke ekstra svarte og det ble ganke ekstremt men veldig fasinerende...

Anonym sa...

uh, jeg vil og ha!

K.Line sa...

Wow, they look great! I know you were worried about the safety of the procedure. Having done it, would you recommend it?

Pinton sa...

å herre min hatt! jeg vil ha.. hva koster det på salong? og hvor mye koster det? det må du finne ut for meg:)

Ladybird sa...

Ragna: Det var ei i min familie som gjorde det for meg, hun går nemlig på en hudpleielinje...så det var en del av utdannelsen hennes. Her har jeg noen enkeltvipper i silke og syntetiske punktvipper. De er 10 mm lange, i ytterkant 12 mm. Mine er sorte, da jeg egentlig er ganske mørk i øynene. Det er ganske fascinerende, selv om jeg var veldig redd jeg skulle se ut som en transe ;)

Ladybird sa...

Ingunn: Morsomt var det, kan anbefales om du skulle være så heldig å få det en gang. Jeg tror ikke jeg hadde punget ut 1500 kroner for det ;)

Ladybird sa...

k.line: You're right, I were quite worried ;-) It worked out fine, they are not too long (then I would feel like a dragqueen) It seems like they won't damage my own lashes, unless I'll start picking to much on them or start pulling in them. I got it for free, cause a family member of mine are learning it in her dermatologist school. I would surely recommend it. I love the fact that you don't need any mascara and still look fab! And they look quite natural, you just have to get used to em. I feels a bit strange when showering, I am really hestitating when washing my face og rubbing my eyes. But they are still in place.

I guess it will look kinda starnge when they are starting to fall off, and you get some shorter areas...but for now, I love it! ;)

Ladybird sa...

Pinton: he he he...gira nå? Jeg vet ikke helt hva det koster overalt, men man må nok regne med 1000-1500 kroner. det er ganske fascinerende, men man blir litt sliten i øynene med en gang. De har jo litt mere å bære på ;)

Marte sa...

Lekkert :)

Ladybird sa...

Marte: Bambiviper er alltid velkomment ;)

Pinton sa...

om hun trenger flere å øve seg på så er det bare å ringe:p

Ladybird sa...

he he he..prøvepersoner dukker opp hele tiden nå ;) Sier i fra hvis hun skulle befinne seg i oslo og ha et akutt behov for testperson :)

Pinton sa...

lovely smash!

Rachel Bø sa...

Det ser ut som du har fått punktvipper (altså 3 vipper på 1) stemmer det?
Eller har du vanlig extension?
(1 og 1 vipp limes til dine naturlige vipper, og forlenger dem..).

Hilsen Rachel

Ladybird sa...

Rachel Bø: Stemmer, det var punktvipper og noen få enkeltvipper...likte de enkeltvippene best, de tugget seg ikke i samme grad som punktvippene :) Er fint da, men varte dessverre ikke så lenge...