Sider

31.07.2009

290709


Photos: ladybird
Kjole fra Soaked
vest fra Zara
Veske fra Charles&Keith
---------------------------------------------------------
I was wearing a Soaked dress, a Zara vest and my zipperbag from Charles&Keith.

15 kommentarer :

Tulipe Noir sa...

Den veska. Sukk. Den kunne jeg lett tenkt meg. Den er perfekt, du vet det??

Tulipe Noir sa...

Jeg glemte jo å si at antrekket også var veldig fint. Hel sort er fjongt! ;)

Angeli sa...

Så fint antrekk! Helsort er alltid en vinner ;)

Pinton sa...

Nice.. ut i kveld da eller??:)

Ladybird sa...

Tulipe Noir: det er jo veldig hyggelig å høre fra deg, vet hvor veskeglad du er. Jeg angrer meg allikevel bittert for at jeg ikke slo til på en Marc Jacobs på salget her...kom tilbake for å kjøpe den...da var den borte :( Skal vurdere å skaffe den på Ebay.

Sort er alltid bankers :)

Angeli: helsort funker som fy ;)

Pinton: takk søte. Niks, skal ikke det. det hender nemlig at jeg ikke rekker å poste antrekk samme dag, og dette er et slikt tilfelle...onsdagens antrekk ;) Nå sitter jeg i en stoooor herreskjorte og labber på føttene og koser meg med min splitter nye Mac ;)

Marte sa...

Råtøft :) Digge veska!

Ladybird sa...

Marte: Den digger jeg og ;)

Marte sa...

Kjempefint antrekk! Helsvart er absolutt ikke kjedelig :)

Ladybird sa...

Marte; jeg elsker den helsorte looken, det ser bra ut uansett det :)

Marte N. sa...

Er det den vesten som kostet 299 kr? Jeg så de hadde den, og da jeg var tilbake for å kjøpe så var det tomt. På max tre dager! (Er innom ofte ja... hehe.)

Anonym sa...

Dette så bra ut! Svært så street-chic! Hvor får man kjøpt Soaked i Oslo? Eger kanskje? Digger bloggen din, takk for at du deler med oss:)

Inger sa...

elsker veska di! det er fader meg drømmeveska mi.. ikke si at det er skinn i den..

Ladybird sa...

MartreN: det stemmer, det er den vesten. jeg trodde også det skulle være en av de tingene man måtte kaste seg over med en gang fordi det ville selge ut, men det gjorde det ikke her i Oslo. Jeg har sett den der i lang tid etter at jeg kjøpte den. Er vel noe med trøndere og vest da ;) Den er veldig kul, jeg digger den. Man må bare ta seg litt i sammen og huske å bruke den :)

Anonym: Godt spørsmål! Jeg var så heldig å arbeide rett ved siden av Soakes sitt hovedkontor, så jeg handlet en del på deres vareprøvesalg...jeg vet jeg har sett de selge det flere steder, men kommer ikke på et eneste sted nå, dessverre. Er litt usikker, men tror kanskje de selger Soaked på Bonnie&Darling ved Birkelunden...

Inger: Jeg er så glad i den! Jeg hadde egentlig en deal med meg selv om at jeg kun skal kjøpe skinnvesker, men så falt jeg så pladask for denne. Jeg har selv jobbet en del med vesker og møter hele tiden folk i bransjen og alle blir helt perplekse når jeg forteller at det ikke er skinn. Så den syntetiske kvaliteten på denne er den ingenting å si på ;)

Marte N. sa...

Ladybird: Vest er jo egentlig fast inventar i enhver trønders garderobe. ;)

Ladybird sa...

Marte N: var det jeg visste ja, ikke rart den ble borte på et blunk ;)