06.07.2009

What's the fuzz about?


Teen Vogue

Marie Claire
Norske ELLE
Photos: Eoseos.no, MakeupMekka
De siste månedene har jeg sett EOS sine leppeprodukter overalt, og jeg er blitt ganske nysgjerrig. EOS sine leppebalmer er 100% naturlige og har 95% sertifiserte økologiske ingredienser. De skal være proppfulle med antioksidanter, petrolatum- og parabenfrie og gi leppene masse fuktighet. Jeg er nysgjerrig, som den leppeprodukt freaken jeg er. Jeg ble ikke noe mindre fristet av å se at Makeupmekka har begynt å selge disse vidunderlige små kulene. Da står jeg bare ovenfor et problem, hvilken variant skal jeg velge? Summerfruit, Sweet Mint eller Honeysuckle Honeydew...
-------------------------------------------------------
It seems like these EOS Lip Balm are on everyones mouth these days. I am curious. You can't flip a magazine without seeing these cute little things. Happily I discovered that they've started selling it in one of my favourite beautystors online, MakeupMekka. Now I just have to decide what smell I'll go for. Summerfruit, Sweet mint or Honeysuckle Honeydew...

12 kommentarer :

Marte sa...

ja, disse er virkelig i alle blader for tiden ;) må nesten prøves ut ja :D

Linn Emilie sa...

oh kult!

Susann sa...

Summerfruit hørtes best ut :)

Anonym sa...

Jeg lkte best den med mint, kjøpte min på "Ting" i Akersgaten (Oslo). Deilig, gir litt sånn kjølende følelse på leppene - som Savex.. ;-)

Frøkna på Haugen sa...

Så spennende! Dette har gått meg hus forbi, denne må jeg bare sjekke ut! Er så utrolig glad i leppeprodukter, tror jeg er nødt til å ta meg en tur i butikken imorgen. Takk for tipset!

Ladybird sa...

AnonyM: Da skal jeg jammen meg stikke nedom Ting og titte litt nøye på disse søte små ;) Takk for tipset!

Frøkna på haugen: he he he godt det er flere enn meg som er lipoholics ;)

Mari sa...

Jeg skal skaffe meg en slik med summerfruit. jeg er så nysgerrig på de:)

Anonym sa...

Jeg har alle tre. Kjøpte den ene i USA for under 3 dollar! De finnes også i en liten butikk i Theresesgate som jeg ikke husker navnet på (79kr.)Summerfruit er favoritten, men sweet mint er deilig kjølende. Honeysucle er jeg ikke så glad i, men det kan ha noe med at jeg misliker den itt kvalemende honninglukten. De gir myke lepper, og er absolutt å anbefale!

Tulipe Noir sa...

Velkommen hjem! Men åååh, så fristende! Har lest masse om de selc. Jeg har en kjæreste som er på vei hjem fra USA nå, jeg tror nok ikke han har telepatiske evner og har plukket opp en slik, tror nok et besøk til ting er tingen her. (haha). Men jeg tror Ole Henriksen er representert...hihi..er det ikke fint når vi fjernstyrer mannfolkene våre til å gå til Sephora? hihi..

Ladybird sa...

Mari: Må nok det ja ;)

Anonym: skulle hatt en bekjent på USA reise vettu ;) Men får vel klare meg med å handle de her til lands. Jeg tror nok jeg glatt kutter ut Honeysuckle, er ikke så fan av honninglukt. Men kanskje jeg unner meg begge de andre ;)

Tulipe Noir: Takk takk, vi hadde det helt fantastisk!
Heldige deg da som har en kjærest på tur som er handlevillig og greier. Sephora er jo fantastisk, så jammen meg bra du fikk overtalt han til å ta turen innom for å shoppe litt til deg. Ole Henriksen er jammen ike dumt det heller, veldig fornøyd med sakene jeg har derfra ;)

Hanne sa...

De har dem på Kicks på Steen og Strøm også.. :) Husker dog ikke prisen...

Ladybird sa...

Takk for tips, skal sjekkes ut snarlig ;)