Sider

29.07.2009

Elises nye lakk


Photo: Anywho
Elise er en av de tre danske jentene bak en av mine favorittblogger, Anywho. Hun har nettopp kjøpt seg denne svakt gulgrønne lakken fra Uslu Airlines. Hva synes dere?
Jeg hadde aldri tenkt på å kjøpe den selv. Men den funker overraskende bra. Jeg liker den jeg.
---------------------------------------------------------
Anywho is an amazing danish blog I'm following every single day. It's run by three danish girls. One of them, Elise, just bought this nailpolish. I would never think of getting a color like that. But seeing it, I think it works out great!

15 kommentarer :

Marte sa...

Jeg har en som er ganske lik fra Orly. Den er faktisk ganske søt ja:)

Ladybird sa...

Marte: ja den funka overraskende bra! Hadde jeg ikke trodd.

Marte N. sa...

Utrolig fin! Kjøpte selv en helt lik fra nails.inc i London. Den er rå!

Jorunn sa...

Jeg elsket fargen...

Barbro Andersen sa...

Nah, ikke helt meg, men noen passer jo ting bedre enn andre =)

Anonym sa...

Hm.. Jeg er ikke helt frelst. Synes det likner korrekturlakk med neongrønn markørtusj over! ;P

Marte N. sa...

Jeg ser forresten ikke noe grønt i denne lakken? Den er lysegul i mine øyne. :p

Marte sa...

Den var kjempefin!

Ladybird sa...

Marte: hvordan er egentlig de nails.inc lakkene, aldri testet de...

Jorunn: den er fresh :) Spesielt til sommergyldne hender og føtter.

Barbro og anonym: jeg forstår skepsisen, den er litt utenom allfarvei ;)

Marte: Å ta bilder av neglelakk bli jo sldri riktig, men Elise beskrev den som fargen få kjøttet til umoden Avocado ;) Og det er jo litt grønnlig. og gulaktig ;)

Marte: Ja, ikke sant. Overraskende!

Marte N. sa...

Jeg er Marte nr. en og to som du svarte til i den siste posten. Fra nå av Marte N. Haha, for et styr! :D Nails inc. lakkene er dritbra! De holder en god stund, og det er lett å fjerne de.

Ladybird sa...

he he he...tror jeg har sånn noenlunde styr på dere Martedamene, to av dere har jo bilde og profil ;)

Kanskje jeg får teste ut Nails.inc snart da ;)

Marte N. sa...

Ja, det er sant! Tenkte ikke på det. Ser ikke bildene jeg, skjønner du. :/ Du får si ifra om jeg skal kjøpe med noen fra nails inc. til deg fra London. ;)

Ladybird sa...

Du er nå en skikkelig snill snilling og du da ;) Jeg skal se litt på de på Ebay jeg nå, og gi de et forsøk. Noen favorittfarger eller?

Og du, jeg mener virkelig jeg har sett disse lakkene i Norge, de finnes her og, ikke sant? Eller er det bare jeg som leser så mange britiske magasiner og blander verre her?! ;)

Marte N. sa...

Hmm...jeg har ikke sett de her i Trondheim iallefall. Nå er nails inc. i egne butikker eller "concessions" i England så det virker ikke som de selger de til div. andre butikker der som har flere merker. Men hva vet jeg? :) Jeg liker Portobello ("pastelloransje"), Spitalfields (gul, lik den på bildet), The Thames (mørk grå) og Floral Street (matt hvit). The Strand (knallrosa-lilla) og Long Acre (sennepsgul-ish) ser kule ut også, men jeg har ikke prøvd de. Victoria St. er forresten også kul, litt burgunderrød-brun. Har den også. Så ja...jeg liker det fleste? Hehe. Du får se på nettsiden deres. Mange fine!

Ladybird sa...

Jeg tror de virker så kjente for meg fordi jeg fikk to lakker med i et britisk magasin jeg kjøpte meg på vei til Riga en gang. Da ga jeg bort disse lakkene og testet de aldri selv...noe jeg angrer litt på nå. Må nok sjekke ut de neste gang jeg er i UK :) Er enig i fargevalgene dine, de var også noen av de jeg likte beste da jeg tittet på hjemmesiden ;)